LEGO Brudgum 40384

En rolig byggbar present till en blivande brudgum

lego 40384 brudgum scaled
  • 255 Delar
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40384 SKU

Fira en väns, familjemedlems eller ditt eget förestående bröllop med byggsetet LEGO BrickHeadz Brudgum (40384). Den roliga modellen har glasögon, hatt, kostymdekorationer, ring och andra valfria delar för att göra ansiktsuttryck, hår och hudfärg mer personliga. Med minst 11 möjliga utseenden finns det massor av möjligheter till kreativt byggande före den stora dagen!Denna byggbara LEGO …

Läs mer...

Priser LEGO Brudgum 40384

Lego.com LEGO.com 149 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO BrickHeadz

Beskrivning LEGO Brudgum 40384

Fira en väns, familjemedlems eller ditt eget förestående bröllop med byggsetet LEGO BrickHeadz Brudgum (40384). Den roliga modellen har glasögon, hatt, kostymdekorationer, ring och andra valfria delar för att göra ansiktsuttryck, hår och hudfärg mer personliga. Med minst 11 möjliga utseenden finns det massor av möjligheter till kreativt byggande före den stora dagen!

  • Denna byggbara LEGO BrickHeadz samlarmodell av en snyggt klädd gentleman med anpassningsbara ansiktsuttryck, hår och hudfärg är perfekt som present till en brudgum på eller före hans bröllopsdag.
  • Detta set är ett enkelt och roligt bygge som passar alla från 10 år.
  • Denna byggbara brudgum består av 255 delar och är 8 cm hög, och den passar perfekt i kombination med setet LEGO BrickHeadz Brud (40383) eller i par!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Brudgum
SKU
40384
Delar
255
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
149 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.