LEGO Brud 40383

En rolig byggbar present till en blivande brud

lego 40383 brud scaled
  • 306 Delar
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40383 SKU

Denna LEGO BrickHeadz Brud (40383) är ett roligt sätt att fira ett förestående bröllop – oavsett om det är en väns, en familjemedlems eller ditt eget! Den byggbara modellen innehåller glasögon, blommor, klänningsdekorationer, ring och andra valfria delar för att göra brudens ansiktsuttryck, hår och hudfärg mer personliga. Med minst 14 möjliga utseenden finns det …

Läs mer...

Priser LEGO Brud 40383

Lego.com LEGO.com 149 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO BrickHeadz

Beskrivning LEGO Brud 40383

Denna LEGO BrickHeadz Brud (40383) är ett roligt sätt att fira ett förestående bröllop – oavsett om det är en väns, en familjemedlems eller ditt eget! Den byggbara modellen innehåller glasögon, blommor, klänningsdekorationer, ring och andra valfria delar för att göra brudens ansiktsuttryck, hår och hudfärg mer personliga. Med minst 14 möjliga utseenden finns det massor av möjligheter att vara kreativ före den stora dagen!

  • Denna byggbara LEGO BrickHeadz samlarmodell av en vacker brud med anpassningsbara ansiktsuttryck, hår och hudfärg är perfekt som present till en blivande brud.
  • Detta set är ett enkelt och roligt bygge som passar alla från 10 år.
  • Denna byggbara brud består av 306 delar och är 8 cm hög, och den passar perfekt i kombination med LEGO BrickHeadz Brudgum (40384) eller i par!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Brud
SKU
40383
UPC
673419321556
Delar
306
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
149 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.