LEGO Sporttillbehör 40375

Roliga och detaljerade LEGO Sporttillbehr

lego 40375 sporttillbehor scaled
  • 36 Delar
  • LEGO Xtra Tema
  • 40375 SKU

Barn kommer att älska detta actionfyllda LEGO xtra Sporttillbehör set (40375). Detta roliga lekset innehåller massor av LEGO sportutrustning, inklusive hockeyklubbor, mål och en puck, rullskridskor, en byggbar bågskyttetavla och en pilbåge, skidor och skidstavar, minifigurhjälmar och en pokal som inspirerar till timmar av tävlingsinriktade lekar. Kreativa barn kommer att älska få chansen att upptäcka …

Läs mer...

Priser LEGO Sporttillbehör 40375

Lego.com LEGO.com 49 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Xtra

Beskrivning LEGO Sporttillbehör 40375

Barn kommer att älska detta actionfyllda LEGO xtra Sporttillbehör set (40375). Detta roliga lekset innehåller massor av LEGO sportutrustning, inklusive hockeyklubbor, mål och en puck, rullskridskor, en byggbar bågskyttetavla och en pilbåge, skidor och skidstavar, minifigurhjälmar och en pokal som inspirerar till timmar av tävlingsinriktade lekar. Kreativa barn kommer att älska få chansen att upptäcka roliga sportlekar och äventyr med sina befintliga LEGO set.

  • Barn kan återskapa massor av coola sporter med detta LEGO xtra Sporttillbehör set, som innehåller byggbar utrustning till hockey, skidåkning, rullskridskoåkning och bågskytte, plus en pokal till vinnaren!

  • Detta grymma set passar för både lek på egen hand och tillsammans med vänner, och öppnar genast upp till en värld full av spännande nya lekalternativ när det kombineras med andra LEGO set.
  • En underbar födelsedagspresent eller julklapp till barn från 6 år – detta 36 delar stora byggset innehåller enkla instruktioner så att unga byggare kan montera det snabbt och självsäkert.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Sporttillbehör
SKU
40375
Delar
36
Tema
LEGO Xtra
LEGO pris
49 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.