LEGO Tillbehörsset till nöjesfältminifigurer 40373

Allt det roliga frn njesfltet i LEGO stil!

lego 40373 tillbehorsset till nojesfaltminifigurer scaled
  • 51 Delar
  • LEGO Minifigures Tema
  • 40373 SKU

Maxat för familjeskoj med setet LEGO Iconic Tillbehörsset till nöjesfältsminifigurer (40373)! Detta färgglada lekset för barn innehåller en byggbar miniskjutbana med knoppkanon – slå omkull den guldfärgade burken för att vinna en av de söta nallebjörnarna. Det innehåller också minifigurerna flicka, pappa och 2 nöjesfältsarbetare med roliga tillbehör som inspirerar till kreativa lekar. Detta tillbehörsset …

Läs mer...

Priser LEGO Tillbehörsset till nöjesfältminifigurer 40373

Lego.com LEGO.com 149 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minifigures

Beskrivning LEGO Tillbehörsset till nöjesfältminifigurer 40373

Maxat för familjeskoj med setet LEGO Iconic Tillbehörsset till nöjesfältsminifigurer (40373)! Detta färgglada lekset för barn innehåller en byggbar miniskjutbana med knoppkanon – slå omkull den guldfärgade burken för att vinna en av de söta nallebjörnarna. Det innehåller också minifigurerna flicka, pappa och 2 nöjesfältsarbetare med roliga tillbehör som inspirerar till kreativa lekar. Detta tillbehörsset är perfekt som present till byggare från 6 år som kan lägga till det till sina LEGO samlingar för ännu fler lekmöjligheter.

  • Barn kan återskapa allt skoj från nöjesfältet med setet LEGO Iconic Tillbehörsset till nöjesfältsminifigurer, inklusive en byggbar miniskjutbana med en knoppkanon och 2 söta nallebjörnar som priser för actionlekar.
  • Leksetet innehåller 4 minifigurer – en flicka (med ansiktsuttryck och enhörningskläder som är nya för januari 2020), hennes pappa och 2 nöjesfältsarbetare – med en megafon och 2 glassar som tillbehör till kreativa lekar.
  • Detta byggset är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till barn från 6 år som kan använda det tillsammans med andra LEGO set. Det levereras med enkla instruktioner så att även nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Tillbehörsset till nöjesfältminifigurer
SKU
40373
UPC
673419320573
Delar
51
Tema
LEGO Minifigures
LEGO pris
149 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.