LEGO Födelsedagsclown 40348

Fira din dag med LEGO BrickHeadz Fdelsedagsclown!

lego 40348 fodelsedagsclown scaled
  • 150 Delar
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40348 SKU

Gör någons dag ännu mer speciell med LEGO BrickHeadz setet 40348 Födelsedagsclown. Den här gulliga byggkaraktären har alla detaljer som passar en festlig clown, som färgglada kläder, karaktäristiskt orangefärgat hår, hög hatt, 2 ballonger, födelsedagspresent, flagga med ”happy birthday”-tryck och en tårta med ett ljus. Det här roliga setet innehåller även ett klistermärkesark med ”GRATTIS …

Läs mer...

Priser LEGO Födelsedagsclown 40348

Lego.com LEGO.com 119 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO BrickHeadz

Beskrivning LEGO Födelsedagsclown 40348

Gör någons dag ännu mer speciell med LEGO BrickHeadz setet 40348 Födelsedagsclown. Den här gulliga byggkaraktären har alla detaljer som passar en festlig clown, som färgglada kläder, karaktäristiskt orangefärgat hår, hög hatt, 2 ballonger, födelsedagspresent, flagga med ”happy birthday”-tryck och en tårta med ett ljus. Det här roliga setet innehåller även ett klistermärkesark med ”GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!” på olika språk.

  • Den här byggbara LEGO BrickHeadz tolkningen av en födelsedagsclown har BrickHeadz ögon och realistiska clowndetaljer som färgglada kläder, karaktäristiskt orangefärgat hår, hög hatt, 2 ballonger, födelsedagspresent, flagga med ”happy birthday”-tryck och en tårta med ett ljus.

  • Klistermärkesarket har text på engelska, tyska, franska, italienska, spanska, portugisiska, japanska, kinesiska, koreanska och ungerska.
  • Ha roligt när du utökar din LEGO BrickHeadz samling med ett fantastiskt urval karaktärer från filmer, tv-serier, spel och serietidningar.
  • Mixa dina LEGO BrickHeadz karaktärer för att skapa supercoola hybrider eller helt egna fantastiska karaktärer.
  • Födelsedagsclownen är 12 cm hög.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Födelsedagsclown
SKU
40348
Delar
150
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
119 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.