LEGO Världskarta 31203

Skapa din egen vrld med denna frgglada gr-det-sjlv-vggkarta

lego 31203 varldskarta
 • 11695 Delar
 • LEGO Art Tema
 • 31203 SKU

Har du alltid velat göra din egen världskarta? Det kan du göra med LEGO 31203. Bygg upp världskartan som du är van vid eller ge den din egen twist. Förändra haven eller flytta delar av landet och förvandla det till ett vackert konstverk. Du har aldrig sett världen så här förut! LEGO världskartan har tre olika …

Läs mer...

Priser LEGO Världskarta 31203

Fyndiq.se Fyndiq.se -4% 2 839 kr Se
LEGO.com LEGO.com 2 950 kr Se
Proshop.se Proshop.se 3 244 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Art

Beskrivning LEGO Världskarta 31203

Har du alltid velat göra din egen världskarta? Det kan du göra med LEGO 31203. Bygg upp världskartan som du är van vid eller ge den din egen twist. Förändra haven eller flytta delar av landet och förvandla det till ett vackert konstverk. Du har aldrig sett världen så här förut!

LEGO världskartan har tre olika utmanande layouter. Välj det du tycker bäst om och ge slutresultatet en hedersplats i ditt hem.

Ett unikt konstverk för din vägg

.

LEGO 31203 innehåller 40 väggplattor, en ram av LEGO klossar och två unika upphängningselement. Med dessa kan du enkelt hänga upp dina konstverk i ditt rum eller på kontoret. Haven har alla möjliga färger på den här speciella LEGO världskartan.

Gör dina egna mönster i vattnet och skapa en konstnärlig representation av världen. Låt fantasin flöda och skapa de vackraste mönstren, läskiga sjöodjur eller vad du nu kan drömma om.

Det största LEGO-setetet någonsin

Den färgglada världskartan är tillverkad av 11 695 tegelstenar. Det gör den här uppsättningen till den största LEGO-uppsättningen som någonsin har tillverkats. Förbered dig på många timmars byggande. Det är en avkopplande aktivitet som ger dig stor tillfredsställelse. Skanna QR-koden och ladda ner ett medryckande soundtrack som du kan lyssna på medan du bygger.

När du är klar hänger du upp ditt konstverk på väggen så att du kan njuta av det om och om igen. Världskartan kommer att vara 65 x 104 centimeter stor, så den kommer säkert att vara ett blickfång.

Markera viktiga platser

Med de speciella LEGO "ritpinnarna" kan du markera viktiga platser på världskartan. Visa var du redan har varit eller vart du fortfarande vill åka. På så sätt kan du göra världskartan på väggen ännu mer personlig. Vilka platser vill du markera?

Den perfekta presenten (eller behåll den själv)

LEGO världskartan är en perfekt present för alla typer av byggare. Ge kartan till den reseälskare som har otaliga resor kvar på sin lista. Eller ge setet till LEGO-fantasten som älskar långa byggprojekt.

Du kan också ge kortet som en perfekt konstgåva. Men du kan naturligtvis också behålla kortet själv. Avsätt lite tid för det här avancerade byggprojektet, njut av den avkopplande byggprocessen och beundra sedan din egen unika världskarta på väggen.

Och tröttnar du på det efter ett tag? Sedan kan du helt enkelt ta isär världskartan med den medföljande brickvändaren och börja om från början. Detta set garanterar många år av skoj!

 • Bygg världen på ditt sätt med det underbara setet LEGO Art Världskarta (31203), som ger dig 1 av 3 unika kombinationer av en världskarta att bygga, plus en helt anpassningsbar, fri byggupplevelse.
 • Rensa huvudet med detta LEGO set med 11 695 delar, inklusive 40 väggplattor, en klossbyggd ram, 2 unika upphängningsdelar och ett plattverktyg som gör det lättare att bygga om.
 • Med detta set kan du fördjupa dig i din passion för resor och gör-det-själv-kreativitet samtidigt som du kopplar av och laddar om. Med det medföljande soundtracket kan du följa med världen runt samtidigt som du bygger.
 • Bygg och visa upp denna unika, havsdjupsinspirerade världskarta som är full av läckra, starka färger att använda som bakgrund. För att utöka det roliga kan du bygga om kartan för att återspegla din vision av världen.
 • Denna modell är 65 cm hög och 104 cm bred och erbjuder en utmanande aktivitet för dig eller andra kartentusiaster i ditt liv som älskar gör-det-själv-projekt.
 • När du öppnar setet får du en unik ”wow-upplevelse”, medan de exklusiva instruktionerna ger en informativ och avkopplande vägledning genom byggprocessen.
 • LEGO Art seten är perfekta samlarmodeller för vuxna att visa upp på en vägg eller hylla. Seten erbjuder en givande byggupplevelse när du hittar nya sätt att uttrycka din passion för resor och självutveckling.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, kläms, vrids, värms, böjs, repas och sträcks för att säkerställa att detta väggkonstverk med världskarta uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Världskarta
SKU
31203
EAN
5702016914900
UPC
673419341196
Delar
11695
Tema
LEGO Art
Ålder
18+ år
LEGO pris
2 950 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.