LEGO Disney’s Mickey Mouse 31202

Skapa vggkonst till ditt hem med Disneys Musse Pigg och Mimmi Pigg

lego 31202 disneys mickey mouse
 • 2658 Delar
 • LEGO Disney Tema
 • 31202 SKU

Om du gillar klassiska Disneykaraktärer har vi ett projekt som passar dig! Du kan bygga 1 av 2 väggporträtt med setet LEGO Art ǀ Disney’s Mickey Mouse (31202) och njuta av ett kreativt mosaikprojekt som erbjuder aktiv avkoppling när du bygger. LEGO avkoppling för vuxna. Lägg lite avkopplande tid på att bygga en plattbild av antingen …

Läs mer...

Priser LEGO Disney’s Mickey Mouse 31202

Lego.com LEGO.com 1 049 kr Se
Proshop.se Proshop.se 1 379 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 776 kr Se
Amazon.se Amazon.se 1 791 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Disney’s Mickey Mouse 31202

Om du gillar klassiska Disneykaraktärer har vi ett projekt som passar dig! Du kan bygga 1 av 2 väggporträtt med setet LEGO Art ǀ Disney’s Mickey Mouse (31202) och njuta av ett kreativt mosaikprojekt som erbjuder aktiv avkoppling när du bygger.

LEGO avkoppling för vuxna.
Lägg lite avkopplande tid på att bygga en plattbild av antingen Disneys Musse Pigg eller Mimmi Pigg med detta byggset med 2 658 delar. Medan du bygger kan du lyssna på det medföljande soundtracket och lära dig mer om de ikoniska karaktärerna. Vill du ha en förändring? Bygg om porträttet eller samla 2 set och skapa en unik väggdekoration med både Musse och Mimmi Pigg.

Kreativa möjligheter
Du måste inte vara konstnär eller LEGO samlare för att uppskatta detta kreativa set. Väl färdigt kan du visa upp det hemma eller på jobbet. Detta LEGO Art set ingår i en unik samling byggset med fokus på konst, musik, design och arkitektur och passar perfekt som present till någon (kanske dig själv) som letar efter ett nytt projekt.

 • Visa din kärlek för Disneys Musse Pigg eller Mimmi Pigg med mosaiksetet LEGO Art l Disney’s Mickey Mouse (31202). Du kan visa upp konstverket på väggen eller hyllan när det är färdigt.
 • Njut av en avkopplande paus med detta LEGO set med över 2 650 delar, inklusive 9 väggplattor, Disneyplatta, klossbyggd LEGO ram, unik upphängningsdel och ett plattredskap.
 • Detta set låter dig koppla av och ladda batterierna när du fokuserar på din passion för Disneys Musse Pigg genom att skapa konst. Med det medföljande soundtracket kan du lära dig nya saker samtidigt som du bygger.
 • För att tänja på kreativiteten ytterligare, kombinera 2 av dessa hobbyset för att skapa ett speciellt konstverk med Disneys Musse Pigg och Mimmi Pigg på en snygg bakgrund.
 • Ett porträtt är 40 x 40 cm och erbjuder 2 byggalternativ. Det är en meningsfull present till dig själv eller Disneyentusiasten i ditt liv som också älskar gör-det-själv-projekt.
 • De snygga instruktionerna guidar dig genom projektet och erbjuder en avstressande vägledning genom konsten tillsammans med avkoppling förstärkt med LEGO kreativitet.
 • LEGO Art seten är perfekta att visa upp på en vägg eller hylla och erbjuder vuxna som du en givande byggupplevelse samtidigt som du kan utforska din passion för kreativa, pysselrelaterade hobbyer.
 • LEGO delar uppfyller höga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, krossas, vrids, värms, böjs, repas och sträcks för att säkerställa att denna väggkonst med Disneys Musse Pigg uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Disney’s Mickey Mouse
SKU
31202
EAN
5702016914894
Delar
2658
Tema
LEGO Art
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 049 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.