LEGO Harry Potter Hogwartssköldar 31201

Visa din lojalitet med denna imponerande mosaikvggkonst

lego 31201 harry potter hogwartsskoldar
 • 4249 Delar
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 31201 SKU

Harry Potter fans som letar efter ett projekt som återspeglar deras passion kan bygga 1 av 4 sköldar med setet LEGO Art Harry Potter Hogwartssköldar (31201) och njuta av en avkopplande flykt till en ikonisk värld. Avkopplande kreativitet. Bygg en mosaikbild av valfri Hogwartssköld – Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw – med detta set med 4 …

Läs mer...

Priser LEGO Harry Potter Hogwartssköldar 31201

Lego.com LEGO.com 1 049 kr Se
Proshop.se Proshop.se 1 354 kr Se
Amazon.se Amazon.se 2 149 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Harry Potter Hogwartssköldar 31201

Harry Potter fans som letar efter ett projekt som återspeglar deras passion kan bygga 1 av 4 sköldar med setet LEGO Art Harry Potter Hogwartssköldar (31201) och njuta av en avkopplande flykt till en ikonisk värld.

Avkopplande kreativitet
Bygg en mosaikbild av valfri Hogwartssköld – Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw – med detta set med 4 249 delar. Medan du bygger kan du lyssna på det medföljande soundtracket och lära dig mer om elevhemmen och Harry Potters värld. Redo för en förändring? Bygg om till en ny sköld eller samla alla 4 set för att skapa den ultimata Hogwartsskölden.

Kreativa hobbyer för vuxna
Du måste inte vara konstnär eller LEGO samlare för att uppskatta det vackra och kreativa med detta set. När det är färdigt kan du stolt visa upp det hemma eller på jobbet. Detta LEGO Art set är en del av en samling byggset med fokus på konst, musik, design och arkitektur, som är perfekta som presenter till vuxna (inklusive dig själv) som letar efter en ny hobby.

 • Visa upp din kärlek för Hogwarts med det vackra setet LEGO Art Harry Potter Hogwartssköldar (31201), som låter dig bygga och visa upp 1 av 4 detaljerade elevhemssköldar.
 • Fly från vardagen med detta LEGO set, med 4 249 delar, inklusive 9 väggplattor, exklusiv platta med Harry Potter logotyp, klossbyggd ram, unik upphängningsdel och plattverktyg.
 • Detta set låter dig fördjupa dig i din passion för både pyssel och serien om Harry Potter medan du slappnar av och laddar om. Med det medföljande soundtracket får du lära dig mer om elevhemmen medan du bygger.
 • Fira din passion för magi och äventyr genom att bygga och visa upp denna unika mosaikväggkonst. För ytterligare stresslindring kan du kombinera 4 set för att skapa den ultimata Hogwartsskölden.
 • Denna modell är 40x40 cm och erbjuder 4 byggalternativ och en avkopplande aktivitet till dig själv eller någon annan Harry Potter entusiast i ditt liv som också älskar pyssel.
 • De snygga instruktionerna guidar dig genom projektet och erbjuder en avstressande vägledning genom konsten tillsammans med kreativ LEGO avkoppling.
 • LEGO Art seten är perfekta för vuxna att visa upp på en vägg eller en hylla och erbjuder dig en givande byggupplevelse samtidigt som du kan utforska din passion för kreativt pyssel.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, krossas, vrids, värms, böjs, repas och sträcks för att säkerställa att denna väggkonstmodell med Hogwartssköldar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Harry Potter Hogwartssköldar
SKU
31201
EAN
5702016914535
Delar
4249
Tema
LEGO Harry Potter
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 049 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.