LEGO Akvarium 31122

Ondligt kreativa lekar med ett frgglatt akvarium som kan byggas om

lego 31122 akvarium
 • 352 Delar
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31122 SKU

Barn kan dyka ner i sina egna undervattensäventyr med byggleksaken LEGO Creator 3in1 Akvarium (31122). Det glasfria akvariet innehåller 5 olika färgglada fiskar: clownfisk, palettkirurg, kardinalfisk, gul kirurg och havsabborre, plus en miniubåt, några koraller och en vattenväxt. Ett lekset med 3 gånger så mycket skoj!. Detta LEGO Creator 3in1 set erbjuder 3 briljant detaljerade modeller …

Läs mer...

Priser LEGO Akvarium 31122

Lego.com LEGO.com 399 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator 3-in-1

Beskrivning LEGO Akvarium 31122

Barn kan dyka ner i sina egna undervattensäventyr med byggleksaken LEGO Creator 3in1 Akvarium (31122). Det glasfria akvariet innehåller 5 olika färgglada fiskar: clownfisk, palettkirurg, kardinalfisk, gul kirurg och havsabborre, plus en miniubåt, några koraller och en vattenväxt.

Ett lekset med 3 gånger så mycket skoj!
Detta LEGO Creator 3in1 set erbjuder 3 briljant detaljerade modeller att bygga och leka med. Barn kan skapa ett akvarium med coola fiskar och sedan bygga om det till ett staffli eller en skattkista, eller använda sin fantasi för att skapa något helt nytt!

Kreativa presenter som inspirerar till fantasifull lek
LEGO Creator 3in1 byggleksaker erbjuder fantastiskt lekvärde med 3 olika modeller att skapa i varje låda! LEGO byggare kommer att uppskatta alla roliga möjligheter. Creator 3in1 underhåller barn i timmar med ett fantastiskt urval av set, som rymdfärjor, roliga nöjesparker och actionfyllda slott.

 • Barn kan njuta av 3 gånger så mycket skoj med det fantastiska leksetet LEGO Creator 3in1 Akvarium (31122) med 3 modeller i 1 – akvarium, staffli och skattkista.
 • Akvariet innehåller 5 olika färgglada fiskar, en ubåt, några koraller och en vattenväxt så att barn kan iscensätta sina egna roliga berättelser.
 • Staffliet har en färgglad, inramad målning med en papegoja, men kreativa barn kan också flytta klossarna och delarna för att skapa en egen målning.
 • Skattkistan kan öppnas och stängas och har en klossbyggd krabba och mås, plus ett svärd som gör barns piratäventyr ännu mer spännande.
 • Den perfekta belöningen för LEGO fans från 8 år med passion för att bygga färgglada, actionfyllda modeller.
 • Akvariet är 13 cm högt, 22 cm långt och 11 cm djupt – den perfekta storleken att leka med hemma eller stolt visa upp i sovrummet.
 • Håll utkik efter fler fantastiska LEGO Creator 3in1 set som är nya för 2021, som Rymdfärjeäventyr (31117), Pariserhjul (31119) och Medeltida slott (31120).
 • Det roliga räcker längre med LEGO Creator 3in1 seten eftersom barn kan skapa spännande berättelser kring de 3 olika modellerna i varje låda.
 • Sedan 1958 har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Akvarium
SKU
31122
UPC
673419345002
Delar
352
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
399 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.