LEGO Krokodil 31121

Fantastiska djurlekar med ombyggbara vilda djur

lego 31121 krokodil
 • 454 Delar
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31121 SKU

Barn kommer att älska att gå ner till flodstranden för roliga djuräventyr med leksetet LEGO Creator 3in1 Krokodil (31121) med vilda djur. Det innehåller en klossbyggd krokodil med rörlig kropp och öppningsbar mun, plus en fågel och ett fiskskelett för att verkligen förstärka barns berättelser. Vilda djur som inspirerar till fantasifulla lekar. Det roliga räcker längre …

Läs mer...

Priser LEGO Krokodil 31121

Lego.com LEGO.com 279 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator 3-in-1

Beskrivning LEGO Krokodil 31121

Barn kommer att älska att gå ner till flodstranden för roliga djuräventyr med leksetet LEGO Creator 3in1 Krokodil (31121) med vilda djur. Det innehåller en klossbyggd krokodil med rörlig kropp och öppningsbar mun, plus en fågel och ett fiskskelett för att verkligen förstärka barns berättelser.

Vilda djur som inspirerar till fantasifulla lekar
Det roliga räcker längre med 3 grymma djurleksaker för barn att skapa i detta LEGO Creator 3in1 set. De kan bygga en rörlig krokodil och sedan bygga om den till en orm med rörlig kropp, förvandla den till en groda med lång tunga eller tänja på fantasins gränser och skapa en helt annan varelse.

Kreativa presenter som garanterar oändliga lekar
LEGO Creator 3in1 lekseten låter barn njuta av oändlig action med 3 olika modeller att bygga i varje set! Det roliga fortsätter eftersom varje modell kan tas isär och byggas om till vad de än hittar på. Välj från ett fantastiskt utbud av 3-i-1-set, som rymdfärjor, nöjesparker och slott.

 • Leksetet LEGO Creator 3in1 Krokodil (31121) kommer att väcka barns kreativitet med 3 modeller i 1 – krokodil, orm och groda.
 • Varje imponerande LEGO djurleksak har sällskap av ett mindre djur för ännu mer skoj – en liten fågel till krokodilen, en mus till ormen och en fluga till grodan.
 • De 3 vilda djuren är mycket rörliga: krokodilen och ormen har rörliga kroppar och öppningsbara munnar, medan grodan har rörliga ben och lång tunga som inspirerar barns lekar.
 • Detta LEGO Creator 3in1 lekset med 454 delar är den perfekta presenten till barn från 7 år som gillar givande bygguppgifter.
 • Krokodilen är 4 cm hög, 38 cm lång och 12 cm bred – den perfekta storleken för barn att leka med hemma eller ta med till vän för att dela det roliga.
 • Barn kan ha 3 gånger så roligt när de väljer om de vill leka med en läskig krokodil, en farlig orm eller en hungrig groda.
 • Håll utkik efter fler fantastiska LEGO Creator 3in1 lekset som är nya för 2021, som Rymdfärjeäventyr (31117), Pariserhjul (31119) och Medeltida slott (31120).
 • LEGO Creator 3in1 seten erbjuder fantastiska lekar och värde när barn bygger och skapar 3 olika modeller i varje låda.
 • I över sex decennier har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Krokodil
SKU
31121
EAN
5702016972061
UPC
673419344999
Delar
454
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.