LEGO Medeltida slott 31120

Spektakulrt lekset LEGO Creator 3in1 Medeltida slott

lego 31120 medeltida slott
 • 1426 Delar
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31120 SKU

Spännande berättelser om tuffa riddare och eldsprutande drakar i medeltida slott har alltid fångat barnens fantasi. Det här LEGO-slottet kommer därför garanterat att bli populärt bland fantasifulla byggare. LEGO 31120 är inte bara ett medeltida slott, utan det här LEGO Creator 3 i 1-setetet kan också förvandlas till ett slottstorn eller en medeltida marknad. Du har …

Läs mer...

Priser LEGO Medeltida slott 31120

Proshop.se Proshop.se 1 293 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 299 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 860 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator 3-in-1

Beskrivning LEGO Medeltida slott 31120

Spännande berättelser om tuffa riddare och eldsprutande drakar i medeltida slott har alltid fångat barnens fantasi. Det här LEGO-slottet kommer därför garanterat att bli populärt bland fantasifulla byggare.

LEGO 31120 är inte bara ett medeltida slott, utan det här LEGO Creator 3 i 1-setetet kan också förvandlas till ett slottstorn eller en medeltida marknad. Du har alltså otaliga möjligheter att bygga och spela. Vilken version blir din favorit?

Intrycksfulla detaljer

LEGO-satser är alltid fulla av roliga, roliga eller intressanta detaljer. Det här LEGO-slottet har också mer än tillräckligt med detaljer inbyggda. Du kan till exempel bygga en fungerande katapult vid slottstornet. Strid mot den eldsprutande draken och försvara din bosättning.

Setet innehåller också tre minifigurer som du kan hitta på dina egna historier med. Dessa är en smed och två riddare. Det finns alltså gott om möjligheter till ett spännande äventyr. Om du väljer att bygga den medeltida marknaden får du en vattenkvarn, ett vakttorn och ett fängelse. Det finns gott om äventyr att uppleva med dessa också.

Eller bygg det imponerande slottet med två våningar. Här finns en dragbro, en smedja och ett tronrum. Med LEGO Creator 3 i 1-setet kommer du aldrig att ha tråkigt. Vill du verkligen ha den ultimata njutningen av den här uppsättningen? Om du köper setet tre gånger kan du bygga alla modeller och koppla ihop dem. Då har du verkligen ett megaslott!

LEGO 3 i 1-satser

Det här medeltida slottet är inte det första, och förmodligen inte det sista, LEGO Creator 3 i 1-setetet som LEGO släpper. LEGO har redan tillverkat en hel del 3 i 1-satser som kommer att tillfredsställa alla barns önskemål. Det finns till exempel ett hårt piratskepp, som också kan bli ett pirat värdshus eller en dödskalleö.

Men det finns också en uppsättning som kan bli en leksaksaffär, konditori eller blomsteraffär. På så sätt stimulerar LEGO fantasin hos många olika barn med olika intressen. Dessutom kan du naturligtvis använda uppsättningarna för att bygga en rolig konstruktion som du vill. Med de här spelen i huset kommer du aldrig att ha tråkigt igen.

 • Byggsetet LEGO Creator 3in1 Medeltida slott (31120) kommer att fängsla barn med 3 modeller i 1 – ett medeltida slott, ett slottstorn och en medeltida marknadsplats.
 • Detta medeltidslekset innehåller 3 minifigurer – en smed och 2 medeltida vakter med imponerande vapen som gör barns spännande äventyr ännu roligare.
 • Slottet har 2 våningar och gångjärn så att det kan fällas ut och öppnas på baksidan för olika lekalternativ. Det har också en öppningsbar port, smedja, vattenkvarn, kungasal och ett fängelse.
 • Slottstornet har en fungerande leksakskatapult, medan den medeltida marknadsplatsen har en vattenkvarn, vakttorn och fängelse.
 • Detta LEGO Creator 3in1 set med 1 426 delar är en givande bygguppgift för kreativa barn från 9 år och passar perfekt som födelsedagspresent eller julklapp.
 • Detta leksaksslott för barn är 26 cm högt, 31 cm brett och 28 cm djupt – perfekt storlek för lek eller för att stolt visa upp i ett sovrum.
 • Håll utkik efter fler LEGO Creator 3in1 set som är nya för 2021, som Rymdfärjeäventyr (31117) och Pariserhjul (31119).
 • De 3 olika modellerna kan sättas ihop för att skapa ett iögonfallande megaslott om du köper 3 separata förpackningar.
 • I över sex decennier har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Medeltida slott
SKU
31120
UPC
673419341172
Delar
1426
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
1 299 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.