LEGO Pariserhjul 31119

Tivoliskoj med ett njesparkslekset som kan byggas om

LEGO 31119 Pariserhjul - 20210517
 • 1002 Delar
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31119 SKU

Barn älskar tivoli. Hoppa i bilarna, njut av pariserhjulet eller gunga i gungbåtarna. Har du också svårt att välja din favoritattraktion? Med det här LEGO Creator 3in1-setet behöver du inte göra det. Du kan trots allt bygga tre olika attraktioner med LEGO 31119. Väljer du det roterande pariserhjulet, bilarna eller gungbåtarna? Och har du fått nog …

Läs mer...

Priser LEGO Pariserhjul 31119

Lego.com LEGO.com 804 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator 3-in-1

Beskrivning LEGO Pariserhjul 31119

Barn älskar tivoli. Hoppa i bilarna, njut av pariserhjulet eller gunga i gungbåtarna. Har du också svårt att välja din favoritattraktion? Med det här LEGO Creator 3in1-setet behöver du inte göra det.

Du kan trots allt bygga tre olika attraktioner med LEGO 31119. Väljer du det roterande pariserhjulet, bilarna eller gungbåtarna? Och har du fått nog av attraktionerna? Då är det bara att bygga något nytt själv!

En komplett nöjespark i en uppsättning

LEGO 3in1-satser är idealiska för barn som inte vill bygga samma sak om och om igen. Dessutom är konstruktionerna fulla av fina detaljer. Det här LEGO pariserhjulet kan till exempel verkligen snurra och har åtta gondoler där du kan placera minifigurer. Det finns också en biljettförsäljning och ett ballongstånd med ballongdjur. Detta ger dig redan många timmars spelglädje.

Om du tröttnar på pariserhjulet kan du helt enkelt omvandla setet till bilar. Här kan du bygga tre bilar för dina minifigurer och en biljettkassa med en mikrofon för speakern. Om du föredrar att bygga bommar, skapa en struktur med en gripmaskin och en tuggummimaskin. Det blir garanterat en fantastisk dag på mässan!

Ett blickfång i barnrummet

Även om LEGO pariserhjulet inte används på ett tag kommer setet att vara roligt. Det 27 centimeter höga, 16 centimeter djupa och 26 centimeter breda pariserhjulet är nämligen ett riktigt blickfång i barnrummet. Ställ den på en fin plats så kan ditt barn njuta av den om och om igen.

De andra LEGO Creator 3in1-satserna, t.ex. ett medeltida slott, ett piratskepp, ett hus/leksaksaffär och en eldsprutande drake, stimulerar också barnens fantasi varje gång. Det finns uppsättningar med olika teman. Kombinera de uppsättningar som passar ditt barn bäst och se hur helt nya strukturer och berättelser uppstår.

 • Tivolisetet LEGO Creator 3in1 Pariserhjul (31119) kickstartar barns kreativitet med 3 modeller i 1 – pariserhjul, radiobilar och båtgunga.
 • Detta LEGO set innehåller 5 minifigurer – mamma, pappa och 2 tivoliarbetare som gör barns dagar i nöjesparken ännu mer spännande.
 • Det roterande pariserhjulet har 8 gondoler som minifigurerna kan sitta i, biljettkiosk, ballongvagn med ballongdjur och en klossbyggd hund.
 • Radiobilarna har 3 bilar och en biljettkiosk med mikrofon, medan båtgungan har en klomaskin och en tuggummiautomat.
 • Detta LEGO Creator 3in1 lekset med 1 002 delar erbjuder en fantastisk upplevelse för barn från 9 år som kan bygga tillsammans med en förälder eller vårdnadshavare.
 • Pariserhjulet är 27 cm högt, 16 cm djupt och 26 cm brett och kommer garanterat att imponera när det visas upp i barnrummet mellan alla lekstunder.
 • Håll utkik efter fler fantastiska LEGO Creator 3in1 set som är nya för 2021, som Rymdfärjeäventyr (31117) och Medeltida slott (31120).
 • LEGO Creator 3in1 set låter barn uppleva fantastiska rollekar när de iscensätter spännande berättelser kring de 3 olika modellerna i varje låda.
 • Sedan 1958 har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Pariserhjul
SKU
31119
EAN
5702016914160
Delar
1002
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
804 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.