LEGO Surfstrandhus 31118

Roliga strandventyr med ett ombyggbart surfstrandhus

lego 31118 surfstrandhus
 • 564 Delar
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31118 SKU

Barn kommer att älska att ta en tur till stranden för att surfa och leka med havsdjuren med det fantastiska setet LEGO Creator 3in1 Surfstrandhus (31118). Barn får allt de behöver för att skapa spännande berättelser: en 2-våningsstrandhydda att bygga om och fälla upp, 2 minifigurer och 3 klossbyggda havsdjur – delfin, havssköldpadda och havssköldpaddsunge. 3-i-1-leksaker …

Läs mer...

Priser LEGO Surfstrandhus 31118

Amazon.se Amazon.se -29% 423 kr Se
Proshop.se Proshop.se -22% 468 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -20% 479 kr Se
LEGO.com LEGO.com 599 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator 3-in-1

Beskrivning LEGO Surfstrandhus 31118

Barn kommer att älska att ta en tur till stranden för att surfa och leka med havsdjuren med det fantastiska setet LEGO Creator 3in1 Surfstrandhus (31118). Barn får allt de behöver för att skapa spännande berättelser: en 2-våningsstrandhydda att bygga om och fälla upp, 2 minifigurer och 3 klossbyggda havsdjur – delfin, havssköldpadda och havssköldpaddsunge.

3-i-1-leksaker väcker barns passioner
Barn kan se fram emot att bygga 3 olika modeller med detta LEGO Creator 3in1 set. De kan sätta ihop surfstrandhuset, bygga om det till en fyr, förvandla det till ett poolhus eller använda klossarna och delarna för att skapa något nytt.

Toppenpresenter som fängslar barns fantasi
LEGO Creator 3in1 byggseten låter barn ha kul med kreativa lekar med 3 olika modeller i varje set! Lekalternativen tar aldrig slut eftersom varje modell kan tas isär och byggas om till något nytt så ofta som barnen vill. Välj mellan ett fantastiskt 3-i-1-sortiment som innehåller djur, bilar och trädhus.

 • Byggsetet LEGO Creator 3in1 Surfstrandhus (31118) kommer att underhålla barn i timmar och innehåller 3 modeller i 1 – ett surfstrandhus, en fyr och ett poolhus.
 • Denna LEGO leksak innehåller minifigurer i form av en man och en kvinna som barn kan ha med i sina roliga strandäventyr.
 • Surfstrandhuset har 2 våningar med gångjärn så att det kan öppnas för att skapa olika lekalternativ, plus 3 klossbyggda havsdjur – delfin, havssköldpadda och sköldpaddsunge.
 • Leksaksfyren har en liten båt och en rocka, medan poolhuset har 2 våningar, surfbrädor och en klossbyggd pool.
 • Detta LEGO Creator 3in1 set med 564 delar erbjuder en givande byggupplevelse för LEGO fans från 8 år och passar perfekt som födelsedagspresent eller julklapp.
 • LEGO strandhuset är 19 cm högt, 17 cm brett och 15 cm djupt – en bra storlek för lek eller uppvisning i sovrummet.
 • Håll utkik efter andra fantastiska LEGO Creator 3in1 set som är nya för januari 2021: Cyberdrönare (31111), Vilt lejon (31112), Racerbilstransport (31113) och Supermotorcykel (31114).
 • LEGO Creator 3in1 set låter barn njuta av de bästa kreativa lekarna när de bygger actionfyllda berättelser kring de 3 olika modellerna i varje låda.
 • I över 6 decennier har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Surfstrandhus
SKU
31118
Delar
564
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
599 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.