LEGO Rymdfärjeäventyr 31117

Ondliga rymdventyr med den ombyggbara rymdfrjan

lego 31117 rymdfarjeaventyr
 • 486 Delar
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31117 SKU

Är du förtjust i rymdäventyr? Då är den här LEGO Creator 3in1 rymdfärjan något för dig. Med LEGO 31117 kan du inte bara bygga en imponerande rymdfärja, utan även en raket och en månlandare finns inom räckhåll. Naturligtvis finns det också en astronaut i lådan, som kan köra varje fordon. LEGO 31117 Space Shuttle består av …

Läs mer...

Priser LEGO Rymdfärjeäventyr 31117

Lego.com LEGO.com 454 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator 3-in-1

Beskrivning LEGO Rymdfärjeäventyr 31117

Är du förtjust i rymdäventyr? Då är den här LEGO Creator 3in1 rymdfärjan något för dig. Med LEGO 31117 kan du inte bara bygga en imponerande rymdfärja, utan även en raket och en månlandare finns inom räckhåll.

Naturligtvis finns det också en astronaut i lådan, som kan köra varje fordon. LEGO 31117 Space Shuttle består av 486 delar och är lämplig för barn från 8 år och uppåt. Det kommer att bli många utomjordiska äventyr!

Varje fordon har sina egna möjligheter

LEGO skapar alltid set som erbjuder många lekmöjligheter och där du upptäcker nya detaljer varje gång. Den här LEGO rymdfärjan är inget undantag. Rymdfärjan har till exempel en utdragbar arm med en satellit. Du kommer åt den genom att öppna dörrarna till lastutrymmet.

Modellen har också hopfällbara hjul och en detaljerad cockpit. Har du förvandlat uppsättningen till en raket? Då kan du njuta av häftiga detaljer om motorn. Och som en månladdare har modellen en avtagbar modul. Låt fantasin flöda och njut av många timmars skoj bland stjärnorna.

Otroliga möjligheter med LEGO Creator

Det har kommit ut en hel del LEGO Creator 3in1-set vid det här laget. Som namnet antyder kan du bygga tre olika modeller av alla dessa uppsättningar. Byggsatserna stimulerar fantasin gång på gång och uppmuntrar dig att uppfinna dina egna konstruktioner. Naturligtvis kan du också välja att bygga en av modellerna och leka med den i timmar.

Vissa uppsättningar, som LEGO Creator 3in1 pariserhjulet, är perfekta att ställa i barnens rum. Här kommer den att vara ett riktigt blickfång. Men LEGO rymdfärjan har en praktisk storlek, så du kan också enkelt ta med den till dina vänner. Rymdfärjan är cirka 12 centimeter hög, 28 centimeter lång och 19 centimeter bred. Vart ska du flyga modellen?

 • Leksetet LEGO Creator 3in1 Rymdfärjeäventyr (31117) inspirerar till fantastisk rolleksaction med 3 modeller i 1 – rymdfärja, raket och månlandare.
 • Innehåller en astronautminifigur med hjälm och multiverktyg som är ny för 2021. Rymdutforskaren kan färdas i alla 3 rymdfordonen för att lägga till en extra dimension till lekstunderna.
 • Kreativa barn kan njuta av interplanetära lekar genom att välja att flyga en färja ut i rymden, susa iväg i en raket eller utforska fjärran planeter med en månlandare med 4 ben.
 • Denna rymdleksak är perfekt som present till barn från 8 år som gillar att leka bland stjärnorna med häftiga LEGO leksaker.
 • Rymdfärjan är 12 cm hög, 28 cm lång och 19 cm bred – den perfekta storleken att leka med hemma eller ta med till en kompis.
 • Rymdfärjan har en utfällbar arm med satellit och infällbara hjul, medan raketen har coola motordetaljer och månlandaren har en avtagbar modul.
 • Håll utkik efter fler fantastiska LEGO Creator 3in1 set som är nya för 2021, som Pariserhjul (31119) och Medeltida slott (31120).
 • LEGO Creator 3in1 seten låter barn njuta av oändliga timmar av uppslukande lek när de skapar actionfyllda berättelser om de 3 olika modellerna i varje låda.
 • I över sex decennier har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Rymdfärjeäventyr
SKU
31117
EAN
5702016914153
UPC
673419341158
Delar
486
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.