LEGO Safariträdkoja 31116

Djurkul med en ombyggbar safaritrdkoja

lego 31116 safaritradkoja
 • 397 Delar
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31116 SKU

Med LEGO 3-in-1 Creator set kan barn skapa tre olika konstruktioner med ett set. Det finns redan ett stort antal olika 3-i-1 Creator-set på marknaden. Med LEGO 31116 Safari Wild Animals Treehouse kan barn från 7 år och uppåt åka på en spännande safari. Först och främst kan du göra ett Safari Wild Animals Treehouse med …

Läs mer...

Priser LEGO Safariträdkoja 31116

Lego.com LEGO.com 279 kr Se
Proshop.se Proshop.se 362 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator 3-in-1

Beskrivning LEGO Safariträdkoja 31116

Med LEGO 3-in-1 Creator set kan barn skapa tre olika konstruktioner med ett set. Det finns redan ett stort antal olika 3-i-1 Creator-set på marknaden. Med LEGO 31116 Safari Wild Animals Treehouse kan barn från 7 år och uppåt åka på en spännande safari.

Först och främst kan du göra ett Safari Wild Animals Treehouse med det här setet. Se hur giraffen gör ett mysigt besök hos människorna i trädkojan. En färgglad flamingo och en hornfågel stannar också till.

Trädkojan har en stege och en balkong samt en inomhusdel med toalett och handfat. Kommer pojken och flickan snart att stå öga mot öga med den justerbara giraffen eller kommer de att gömma sig i stugan?

Ett lejon eller en krokodil

Har du fått nog av trädkojan? Sedan finns det ytterligare två bygginstruktioner som du kan följa. Vill du hellre åka på safari med ett lejon eller en krokodil? Med lejonet bygger du ett flygplan med plats för en minifigur. Du kommer också att montera ett träd och en afrikansk dvärgpapegoja. Det kommer säkert att bli ett spännande äventyr!

Skulle du inte hellre bygga en krokodil? Detta inkluderar en katamaran med justerbart segel. Det finns också några tegelstenar kvar för att bygga en afrikansk marabou. Vilket äventyr ska du ge dig ut på idag?

Skojiga byggprojekt för alla typer av byggare

LEGO 31116 är lämplig för barn från 7 år och uppåt. Med hjälp av de tydliga bygginstruktionerna kan de enkelt sätta ihop uppsättningen. De 397 byggstenarna inbjuder dem också att skapa sin egen byggnad. Det finns alltså inte bara tre, utan ett oändligt antal konstruktioner i den här lådan.

Kombinera 3-i-1-setet med andra LEGO set och låt fantasin flöda fritt. Vad sägs om en monstertruck eller en husbåt? Eller vill du hellre bygga en snabb motorcykel eller en eldsprutande drake? Eller kommer minifigurerna från trädkojan plötsligt att stöta på en dinosaurie på sin safari? Möjligheterna är oändliga.

 • Byggsetet LEGO Creator 3in1 Safariträdkoja (31116) kommer att fängsla barns fantasi med 3 modeller i 1: en trädkoja, ett flygplan och en båt.
 • Det här LEGO setet innehåller flick- och pojkminifigurer med en kamera som gör barns safariäventyr ännu roligare.
 • Trädkojan har en balkong med soffa och stege, inredning med toalett och handfat, plus 3 klossbyggda djur: en rörlig giraff, en flamingo och en näshornsfågel.
 • Biplanet har en minifigurcockpit, plus ett lejon, ett träd och en dvärgpapegoja, medan katamaranen har ett justerbart segel, en krokodil och en maraboustork.
 • Detta LEGO Creator 3in1 lekset med 397 delar erbjuder ett roligt bygge för små djurfantaster från 7 år och passar perfekt som födelsedagspresent eller julklapp.
 • LEGO trädkojan är 18 cm hög, 12 cm djup och 12 cm bred – den perfekta storleken att leka med eller stolt visa upp i sovrummet.
 • Skapa ännu större äventyr med andra fantastiska set från LEGO Creator 3in1: Cyberdrönare (31111), Vilt lejon (31112), Racerbilstransport (31113), Supermotorcykel (31114) och Surfstrandhus (31118).
 • LEGO Creator 3in1 set låter barn njuta av fantastiska fantasifulla lekar när de hittar på egna berättelser om de 3 olika modellerna i varje låda.
 • I över sex decennier har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Safariträdkoja
SKU
31116
EAN
5702016889383
UPC
673419336543
Delar
397
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.