LEGO Supermotorcykel 31114

Racinglek med en cool, ombyggbar supermotorcykel!

lego 31114 supermotorcykel
 • 236 Delar
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31114 SKU

Inspirera barns passion för coola motorcyklar och kreativt byggande med det imponerande leksetet LEGO Creator 3in1 Supermotorcykel (31114). Barn kommer att älska att iscensätta spännande racingaction med denna moderna leksaksmotorcykel, med rörligt styre, fungerande fjädring och stöd. De bästa leksakerna för fantasifull lek. Barn kan njuta av 3 olika bygg- och lekupplevelser med detta LEGO Creator …

Läs mer...

Priser LEGO Supermotorcykel 31114

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Proshop.se Proshop.se 242 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 396 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator 3-in-1

Beskrivning LEGO Supermotorcykel 31114

Inspirera barns passion för coola motorcyklar och kreativt byggande med det imponerande leksetet LEGO Creator 3in1 Supermotorcykel (31114). Barn kommer att älska att iscensätta spännande racingaction med denna moderna leksaksmotorcykel, med rörligt styre, fungerande fjädring och stöd.

De bästa leksakerna för fantasifull lek
Barn kan njuta av 3 olika bygg- och lekupplevelser med detta LEGO Creator 3in1 set. De kan bygga den moderna supermotorcykeln och sedan bygga om den till en klassisk motorcykel med stöd eller en futuristisk svävarmotorcykel, eller använda sin fantasi för att skapa något nytt.

En fantastisk samling av byggleksaker
LEGO Creator 3in1 seten öppnar en värld av möjligheter med 3 olika modeller att skapa i varje låda! LEGO byggare kommer att älska att bygga, bygga om och bygga igen! Creator 3in1 inspirerar unga byggares fantasi och håller dem underhållna i timmar med ett fantastiskt urval av modeller, som coola bilar, skräckinjagande varelser och detaljerade byggnader.

 • Setet LEGO Creator 3in1 Supermotorcykel (31114) inspirerar till oändligt kreativt byggande med 3 modeller i 1 – en modern motorcykel, en klassisk motorcykel och en futuristisk svävarmotorcykel.
 • Massor av spännande äventyr väntar fantasifulla barn som kan iscensätta supersnabba tävlingar runt banan med en modern eller en klassisk LEGO motorcykel eller susa upp i skyn med en svävarmotorcykel.
 • Detta motorcykelset är den perfekta belöningen till barn från 8 år som älskar leksaksmotorcyklar och kreativt byggande.
 • Supermotorcykeln är 11 cm hög, 19 cm lång och 6 cm bred – den perfekta portabla storleken för lek hemma eller för att ta med till en kompis.
 • Supermotorcykeln har rörligt styre, fungerande fjädring och ett ställ, medan den klassiska motorcykeln också har ett ställ så att barn stolt kan visa upp sin modell.
 • Detta imponerande set erbjuder barn 3 olika alternativ för att utveckla sina byggkunskaper och skapa fordon att leka med på egen hand eller att kombinera med andra LEGO lekset för ännu mer skoj.
 • Håll utkik efter andra fantastiska LEGO Creator 3in1 set som är nya för januari 2021: Cyberdrönare (31111), Vilt lejon (31112), Racerbilstransport (31113) och Surfstrandhus (31118).
 • LEGO Creator 3in1 set låter barn njuta av oändliga fantasilekar när de skapar actionfyllda berättelser kring de 3 olika färgglada modellerna i varje låda.
 • I över 6 decennier har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Supermotorcykel
SKU
31114
EAN
5702016888362
Delar
236
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.