LEGO Racerbilstransport 31113

Racingskoj med en ombyggbar biltransport

lego 31113 racerbilstransport
 • 328 Delar
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31113 SKU

Spännande racingäventyr väntar unga byggare med den briljanta byggleksaken LEGO Creator 3in1 Racerbilstransport (31113). Den innehåller en lastbil med avtagbart släp som transporterar 2 snabba bilar som kan köras av på rampen så att barn kan uppleva racingaction. Roliga leksaker för fantasifull lek. Det finns 3 olika imponerande modeller att bygga och leka med i detta …

Läs mer...

Priser LEGO Racerbilstransport 31113

Lego.com LEGO.com 223 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator 3-in-1

Beskrivning LEGO Racerbilstransport 31113

Spännande racingäventyr väntar unga byggare med den briljanta byggleksaken LEGO Creator 3in1 Racerbilstransport (31113). Den innehåller en lastbil med avtagbart släp som transporterar 2 snabba bilar som kan köras av på rampen så att barn kan uppleva racingaction.

Roliga leksaker för fantasifull lek
Det finns 3 olika imponerande modeller att bygga och leka med i detta LEGO Creator 3in1 byggset. Barn kan skapa en lastbil med släp och 2 racerbilar, sedan bygga om den till en kran och en minibogserbåt, eller använda de 328 klossarna och delarna för att bygga något helt nytt.

De bästa leksakerna för kreativt byggande
LEGO Creator 3in1 byggleksaker öppnar en värld av oändliga möjligheter med 3 olika modeller att skapa i varje låda! LEGO byggare kommer att älska alla spännande alternativ. Creator 3in1 inspirerar barns fantasi och underhåller dem i timmar med ett fantastiskt urval av set, med läskiga varelser, snabba jetplan och detaljerade byggnader.

 • Inspirera till oändliga kreativa lekar med det fantastiska leksetet LEGO Creator 3in1 Racerbilstransport (31113) med 3 modeller i 1 – en biltransport, en kranbil och en bogserbåt med kran.
 • Biltransportsetet innehåller 2 racerbilar, 1 blå och 1 röd, så att barn kan hoppa in bakom ratten och iscensätta spännande tävlingar på banan.
 • Racerbilstransporten är en ledad lastbil med avtagbart släp med 2 bilar som kan lastas av och på de 2 ramperna. Släpet kan ställas upp med stället.
 • Kranbilen har en kran som kan svänga 360 grader och lyfta och sänka last, medan minibogserbåten har en fungerande kran.
 • Den perfekta belöningen till LEGO fans från 7 år som älskar coola lastbilar och båtar.
 • Biltransporten är 7 cm hög, 24 cm lång och 4 cm bred – den perfekta portabla storleken för lek hemma eller för att ta med till en kompis.
 • Håll utkik efter andra fantastiska LEGO Creator 3in1 set som är nya för januari 2021: Cyberdrönare (31111), Vilt lejon (31112), Supermotorcykel (31114)och Surfstrandhus (31118).
 • LEGO Creator 3in1 set låter barn uppleva de bästa fantasifulla lekarna när de skapar actionfyllda berättelser kring de 3 olika modellerna i varje låda.
 • I över 6 decennier har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Racerbilstransport
SKU
31113
EAN
5702016888355
Delar
328
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
223 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.