LEGO Vilt lejon 31112

Djurventyr med en ombyggbar 3-i-1-leksak med ett vilt lejon

lego 31112 vilt lejon
 • 224 Delar
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31112 SKU

Barn kommer att älska att ge sig ut i öknen på roliga djuräventyr med det imponerande leksetet LEGO Creator 3in1 Vilt lejon (31112). Det innehåller ett byggbart lejon med rörlig svans, huvud och käke, plus en gam och revben för att inspirera till roliga berättelser. Barnleksaker som inspirerar till fantasifull lek. Unga byggare kommer att älska …

Läs mer...

Priser LEGO Vilt lejon 31112

Lego.com LEGO.com 132 kr Se
Proshop.se Proshop.se 206 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator 3-in-1

Beskrivning LEGO Vilt lejon 31112

Barn kommer att älska att ge sig ut i öknen på roliga djuräventyr med det imponerande leksetet LEGO Creator 3in1 Vilt lejon (31112). Det innehåller ett byggbart lejon med rörlig svans, huvud och käke, plus en gam och revben för att inspirera till roliga berättelser.

Barnleksaker som inspirerar till fantasifull lek
Unga byggare kommer att älska att skapa 3 olika djurleksaker med detta LEGO Creator 3in1 set. De kan bygga det vilda lejonet, bygga om det till en rörlig struts, förvandla den till ett rörligt vårtsvin eller använda sin fantasi för att skapa något annat coolt djur. Gamen kan användas med alla 3 modeller.

Kreativa gåvor som fortsätter att ge
LEGO Creator 3in1 byggleksaker låter barn uppleva oändliga äventyr med 3 olika modeller att bygga i varje set! Lekalternativen tar aldrig slut eftersom varje detaljerad modell kan tas isär och byggas om till något nytt så ofta barnen vill. Välj mellan fantastiska 3-i-1-lekset som innehåller djur, fordon och coola hus.

 • Byggsetet LEGO Creator 3in1 Vilt lejon (31112) kommer att sätta igång barns fantasi med 3 modeller i 1 – ett vilt lejon, en struts och ett vårtsvin.
 • Imponerande LEGO set som också innehåller en gam, som kan användas med alla 3 klossbyggda modeller för att göra barns savannäventyr ännu roligare.
 • De 3 djurleksakerna är mycket rörliga: lejonet kan röra benen, svansen, huvudet och käken; strutsen kan röra halsen och benen; vårtsvinet kan röra benen, huvudet och käken.
 • Detta LEGO Creator 3in1 set med 224 delar är en rolig bygguppgift för barn från 7 år och perfekt som belöning till kreativa barn.
 • Lejonet är 12 cm högt – den perfekta portabla storleken för lek hemma eller på resande fot.
 • Barn som gillar skoj kommer att älska ökenäventyren med ett vilt lejon, en snabb struts och ett mäktigt vårtsvin, som alla kan uppleva roliga äventyr med gamen.
 • Håll utkik efter andra fantastiska LEGO Creator 3in1 set som är nya för januari 2021: Cyberdrönare (31111), Racerbilstransport (31113), Supermotorcykel (31114) och Surfstrandhus (31118).
 • LEGO Creator 3in1 set låter barn njuta av de bästa fantasilekarna när de skapar actionfyllda berättelser med de 3 färgglada modellerna i varje låda.
 • I över 6 decennier har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vilt lejon
SKU
31112
EAN
5702016888348
Delar
224
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
132 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.