LEGO Sportbil 31100

Kraftfullt skoj med en grym sportbilsleksak som kan byggas om!

lego 31100 sportbil
 • 134 Delar
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31100 SKU

Sätt fart på barns kärlek till fordon och kreativitet med det spännande leksetet LEGO Creator 3in1 Sportbil (31100). Barn älskar att köra runt med den röda och svarta sportbilen, med centrerad motor, avgasrör och en spoiler bak.Rolig och kreativ frihet att byggaBarn får 3 olika bygg- och lekupplevelser med detta LEGO Creator 3in1 set. De …

Läs mer...

Priser LEGO Sportbil 31100

Lego.com LEGO.com 90 kr Se
Amazon.se Amazon.se 120 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 292 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Creator 3-in-1

Beskrivning LEGO Sportbil 31100

Sätt fart på barns kärlek till fordon och kreativitet med det spännande leksetet LEGO Creator 3in1 Sportbil (31100). Barn älskar att köra runt med den röda och svarta sportbilen, med centrerad motor, avgasrör och en spoiler bak.Rolig och kreativ frihet att byggaBarn får 3 olika bygg- och lekupplevelser med detta LEGO Creator 3in1 set. De kan bygga en sportbil, bygga om den till en hotrod med motor och avgasrör, skapa ett gammaldags plan eller bygga något helt nytt. Denna grymma byggleksak uppmuntrar till fantasifull lek och är perfekt som present. Både sportbilen och hotrodbilen har plats för en minifigur i hytten.Fristående modeller att bygga, leka med och bygga omLEGO Creator 3in1 set erbjuder roliga modeller som är detaljerade och realistiska, och uppmuntrar till fantasifulla lekar. Modellerna ger oändliga bygg- och lekmöjligheter samtidigt som de väcker kreativiteten hos barn i alla åldrar. Dessa små och inspirerande set är också perfekta presenter för alla tillfällen.

 • Vad för slags skoj väntar bakom ratten? Barn kan låta fantasin flöda och utveckla sina kreativa färdigheter när de kör runt i sportbilen, sätter nya hastighetsrekord i hotrodbilen, flyger i det gammaldags planet eller bygger något helt nytt.
 • Detta set ger barn 3 alternativ i varje förpackning: De kan skapa Creator 3in1 Sportbil (31100), hotrodbilen eller ett gammaldags plan. Barn kan leka med setet separat eller kombinera det med andra LEGO set för att utveckla sina byggkunskaper.
 • Alla somgillar kreativt byggande kommer att älska detta fantastiska set. Sportbilen med avgasrör och spoiler, den spännande hotrodbilen och det roliga planet fungerar perfekt som present för alla tillfällen till pojkar och flickor från 6 år.
 • Detaljerad och redo för action. Sportbilen är 4 cm hög, 12 cm lång och 7 cm bred – tillräckligt liten för att ta med vart som helst och tillräckligt stor för att placera en minifigur i förarsätet (ingår inte).
 • Drivs av ett barns fantasi, för timmar av oändligt skoj! Batterifria leksaker främjar barns individuella lek- och problemlösningsförmåga och låter dem uppleva glädjen i att hitta på helt egna berättelser.
 • Enkla instruktioner gör det lätt för barn att bygga modellerna, vilket leder till stolthet och massor av kreativt skoj. Öppna förpackningen och låt leken börja med att bygga och bygga om 1 av de 3 modellerna.
 • Ge barn oändliga möjligheter att utveckla sina byggfärdigheter när de leker med LEGO Creator 3in1 seten. Detta coola fordonslekset låterbarn utveckla sin kreativitet och fantasi med byggmöjligheter.
 • LEGO klossar uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO klossar och delar för att se till att varje byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.
 • Inspirera till kreativa lekar med detta spännande set, med 3 leksaksmodeller i 1: en monstertruck, en muskelbil med mållinje och en dragster. Perfekt som present till barn. Att bygga och bygga om ger obegränsade lekmöjligheter.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Sportbil
SKU
31100
EAN
5702016616064
UPC
673419317337
Delar
134
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
90 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.