LEGO Ideas Home Alone 21330

Ensam hemma-samlarset fr lek och festlig uppvisning

LEGO 21330 Ideas Home Alone
 • 3955 Delar
 • LEGO Ideas Tema
 • 21330 SKU

Filmen Ensam hemma har blivit en riktig julklassiker. Berättelsen om den lilla pojken Kevin McAllister, som av misstag lämnas ensam hemma, har varit älskad i årtionden. Nu kan du uppleva alla dina favoritscener från filmen med LEGO Home Alone-setetet. Bygg McAllisters hus, upptäck alla olika fällor och njut av de många fantastiska detaljerna. Är scenen med …

Läs mer...

Priser LEGO Ideas Home Alone 21330

LEGO.com LEGO.com -4% 3 500 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO Ideas Home Alone 21330

Filmen Ensam hemma har blivit en riktig julklassiker. Berättelsen om den lilla pojken Kevin McAllister, som av misstag lämnas ensam hemma, har varit älskad i årtionden. Nu kan du uppleva alla dina favoritscener från filmen med LEGO Home Alone-setetet.

Bygg McAllisters hus, upptäck alla olika fällor och njut av de många fantastiska detaljerna. Är scenen med pannan, flykten till trädkojan i trädgården eller Kevins ögonblick med rakvattnet din absoluta favorit?

Stunder av byggnadsglädje med nästan 4 000 delar

LEGO 21330 består av hela 3 955 delar. Med dessa nästan 4 000 bitar kan du bygga det detaljerade huset, trädkojan och skurkarnas skåpbil. Du får också fem minifigurer. Spela upp alla ikoniska ögonblick från filmen tillsammans med Kevin, hans mamma Kate, skurkarna Harry och Marv och grannen Marley.

I skurkarnas skåpbil hittar du bland annat en kofot och en polismössa. Detaljer, som strykjärnet i Marvs ansikte, ger ännu mer atmosfär till uppsättningen. En annan fin detalj är en ljussten i pannan.

Tid att beundra huset

LEGO Home Alone huset är tillverkat på ett sådant sätt att du enkelt kan öppna det på baksidan. Till och med taket kan öppnas, så att du kan beundra vinden. Alla rum har en egen fantastisk inredning. Bli överraskad av allt du möter i den här LEGO-uppsättningen.

Återupplev filmen scen för scen, eller hitta på egna fantastiska äventyr med dessa karaktärer. Du kan välja mellan de två alternativen med den här fantastiska uppsättningen. Huset är 27 centimeter högt, 34 centimeter brett och 37 centimeter djupt. Ge den en speciell plats i ditt hem där du kan njuta av den om och om igen.

Perfekt för vuxna fans

Originalfilmen Home Alone kom ut 1990. Alla fans av den första timmen kan njuta av den här LEGO-uppsättningen av filmen. LEGO Home Alone är lämpligt för vuxna från 18 år och uppåt. Eller så kan du som förälder överföra din kärlek till den här filmen till dina barn genom att sätta ihop den här LEGO-satsen.

Under byggandet upptäcker ni tillsammans de vackraste delarna av uppsättningen och återskapar sedan era favoritscener tillsammans. Precis som du kan se filmen om och om igen, kan du med det här byggsättet också få mycket roligt om och om igen. Vem kommer du att göra glad med det här fantastiska setet?

 • Hylla en av familjens favoritjulfilmer med setet LEGO Ideas Home Alone (21330), med byggbara modeller av McCallisters hus, trädkojan och skurkarnas skåpbil för lek och uppvisning.
 • Detta klossbyggda, nostalgiska filmset är en cool födelsedagspresent till Ensam hemma-fans. Setet innehåller 5 LEGO minifigurer: Kevin McCallister, Kate McCallister, Harry, Marv och ”Gamle” Marvey.
 • Husets väggar och tak kan öppnas för enkel åtkomst och det har många roliga funktioner, som svingande färgburkar, en källarpanna som lyser och en spak för att skicka Kevin nerför trapporna på släden.
 • Upptäck detaljer som väcker minnen av roliga filmögonblick i husets alla rum och inuti skåpbilen (för att inte tala om linbanan så att Kevin kan fly till trädkojan!).
 • Att bygga detta set är en rolig julaktivitet för familjen, och huset som är 27 cm högt, 34 cm brett och 37 cm djupt blir en festlig uppvisningsmodell.
 • Klossarna i detta set är uppdelade i 24 påsar och byggordningen följer filmens handling. Ett LR41-batteri ingår till LEGO ljusklossen som lyser upp pannan.
 • Detta set med 3 957 delar innehåller en illustrerad broschyr om Ensam hemma, setets fandesigner och LEGO designer, plus steg-för-steg-instruktioner som guidar dig genom den uppslukande, givande byggupplevelsen.
 • Detta samlarbyggset för vuxna är ett av många spännande LEGO Ideas set som skapats av en fandesigner, röstats fram av tusentals LEGO fans och producerats av LEGO Koncernen.
 • LEGO delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder så att du kan vara säker på att de är enkla och säkra att sätta ihop för att skapa robusta byggen. Så har det varit sedan 1958.
 • LEGO byggklossar och delar testas för att säkerställa att varje LEGO set uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ideas Home Alone
SKU
21330
UPC
673419345842
Delar
3955
Tema
LEGO Ideas
Ålder
18+ år
LEGO pris
3 650 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.