LEGO Skrivmaskin 21327

Bygg en egen gammaldags skrivmaskin i LEGO stil

lego 21327 skrivmaskin
 • 2079 Delar
 • LEGO Ideas Tema
 • 21327 SKU

Koppla bort från det digitala livet och minns enklare tider när du bygger en LEGO Ideas modell av en gammaldags skrivmaskin (21327). Designen är inspirerad av den klassiska skrivmaskinen som användes av LEGO Koncernens grundare Ole Kirk Kristiansen, och den rör sig och låter precis som den äkta varan. Den klossbyggda typarmen i mitten höjs …

Läs mer...

Priser LEGO Skrivmaskin 21327

Proshop.se Proshop.se -26% 2 180 kr Se
LEGO.com LEGO.com -3% 2 850 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 3 622 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO Skrivmaskin 21327

Koppla bort från det digitala livet och minns enklare tider när du bygger en LEGO Ideas modell av en gammaldags skrivmaskin (21327). Designen är inspirerad av den klassiska skrivmaskinen som användes av LEGO Koncernens grundare Ole Kirk Kristiansen, och den rör sig och låter precis som den äkta varan. Den klossbyggda typarmen i mitten höjs varje gång du trycker på en tangent och är kopplad till vagnen som rör sig när du skriver. Det finns också en pappersrulle där du kan mata in papper.

Skapad av ett LEGO fan för fans
Skapad av ett LEGO fan och framröstad av LEGO fans. Denna detaljerade skrivmaskinsmodell innehåller ett brev skrivet av Thomas Kirk Kristiansen, medlem av den fjärde generationen av LEGO Koncernens ägarfamilj – sätt hans brev i skrivmaskinen för att fullända denna härliga u§ppvisningsmodell.

Bästa presenten
Denna modell ingår i en samling högkvalitativa LEGO byggset för vuxna och innehåller tydliga instruktioner som gör den till en perfekt present till dig själv, LEGO fans, skribenter och alla som älskar retroprylar.

 • Väck nostalgiska känslor och nyfikenhet hos yngre fans som aldrig har sett en skrivmaskin tidigare med denna LEGO Ideas bygg- och uppvisningsmodell (21327) som rör sig och låter som den äkta varan.
 • Med en typarm i mitten som höjs varje gång du trycker ner en tangent, och som är kopplad till en vagn som rör sig när du skriver, plus en pappersrulle där du kan mata in riktigt papper.
 • Designen är inspirerad av den klassiska skrivmaskinen som användes av LEGO Koncernens grundare Ole Kirk Kristiansen.
 • Innehåller en broschyr med 43 språkversioner av brevet som skrivits och signerats av Thomas Kirk Kristiansen från LEGO Koncernens ägarfamilj. Välj ditt språk och sätt brevet i skrivmaskinen.
 • Denna nostalgiska samlarmodell är perfekt för att spendera kvalitetstid på egen hand eller med familjen och blir en unik födelsedagspresent eller julklapp till dig själv, LEGO fans, skribenter och alla som älskar retroprylar.
 • Skrivmaskinsmodellen är 11 cm hög, 27 cm bred och 26 cm djup och är en underbar uppvisningsmodell att fotografera så att du kan dela bilderna med vänner.
 • Den byggbara modellen med 2 079 delar innehåller också en illustrerad broschyr med setets fandesigner och LEGO designer, plus steg-för-steg-instruktioner som guidar dig genom detta utmanande bygge.
 • Detta byggset för vuxna är en del av en samling spännande LEGO Ideas modeller som skapats av fandesigner, röstats fram av tusentals LEGO fans och producerats av LEGO Koncernen.
 • Ända sedan 1958 har LEGO delar uppfyllt stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta att sätta ihop för robusta byggen.
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Skrivmaskin
SKU
21327
UPC
673419345347
Delar
2079
Tema
LEGO Ideas
Ålder
18+ år
LEGO pris
2 950 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.