LEGO Nalle Puh 21326

Pretvor scny z Disneyovky Macko Pu v LEGO tle

lego 21326 nalle puh
 • 1265 Delar
 • LEGO Ideas Tema
 • 21326 SKU

Vem har inte vuxit upp med de hjärtevärmande berättelserna om Nalle Puh? Både tidigare och i dag är den söta, lite naiva lilla björnen oerhört populär. LEGO 21326 kommer därför garanterat att bli en stor succé bland både barn och föräldrar. Setet är fyllt med roliga detaljer som gör att du kan återskapa alla dina favoritberättelser …

Läs mer...

Priser LEGO Nalle Puh 21326

Proshop.se Proshop.se -27% 999 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 370 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO Nalle Puh 21326

Vem har inte vuxit upp med de hjärtevärmande berättelserna om Nalle Puh? Både tidigare och i dag är den söta, lite naiva lilla björnen oerhört populär. LEGO 21326 kommer därför garanterat att bli en stor succé bland både barn och föräldrar.

Setet är fyllt med roliga detaljer som gör att du kan återskapa alla dina favoritberättelser om Puh. Naturligtvis hittar du inte bara Nalle Puh i den här LEGO uppsättningen, utan även alla hans vänner. Vem är din favorit?

Opptäck de fantastiska detaljerna

LEGO 21326 består av den stora eken från Hundra Acre Wood under vilken Nalle Puh byggde sin stuga. Nalle Puhs hus på baksidan av granen kan öppnas, så att du kan titta på alla detaljer och ha kul att leka med det. Kolla in Puhs säng, den stora sagoboken och klockan Puh-Coo.

Även på utsidan av huset hittar du alla möjliga roliga tillägg. Vad sägs om att flyga bin runt bikupan på trädet? Naturligtvis är honungsburkar också ett måste för Pooh. Låt alla vännerna sitta mysigt runt lägerelden medan de delar ut honungspotten. Naturligtvis har Nalle Puh också sin röda ballong med sig så att han kan gå och titta närmare på bikuporna. Man har verkligen tänkt på allt.

Pooh och alla hans vänner

Med det här LEGO-setet får du självklart en Nalle Puh-minifigur, men hans vänner saknas inte heller. Den lilla rosa grisen Nasse är med, med sin karaktäristiska röda halsduk och sitt svarta paraply. Kanin, inklusive en morot, ingår också i denna uppsättning. Den alltid dystra Eeyore är också alltid närvarande vid Puhs äventyr, liksom den mycket glada Tigern.

Spela de berömda Puh-berättelserna med alla vännerna eller hitta på egna äventyr. För föräldrarna är det roligt att återskapa Nalle Puhs underbara värld tillsammans med sina barn. Det kommer att bli timmar av bygg- och spelglädje!

Från idé till riktig uppsättning

Det här LEGO-setet är ett LEGO Ideas-set, vilket innebär att idén ursprungligen kom från ett fan. I det här fallet var det Ben Alder. LEGO Group har hållit sig ganska troget till Alders design.

Uppsättningen består av 1265 delar. Den är 22 centimeter hög, 18 centimeter bred och 24 centimeter lång. Setet rekommenderas för vuxna, men det är definitivt roligt att bygga det tillsammans med barn.

En lysande present

Det här omfattande LEGO-setet är en perfekt present till alla Nalle Puh-fans och LEGO-entusiaster. Både vuxna och barn kommer att ha många timmars roligt med den detaljerade uppsättningen. Om ni alla är fans av den älskvärda lilla björnen och hans vänner hemma är setet också en bra present till er tillsammans.

Det är ett underbart tidsfördriv att bygga uppsättningen, att upptäcka de många detaljerna kommer att väcka många förundringar, och att återskapa och uppfinna äventyr kommer garanterat att vara otroligt roligt. När kommer du att dyka in i Hundred Acre Wood?

 • Njut av egentid eller kvalitetstid med familjen och väck barndomsminnen med detta LEGO Ideas uppvisningsset (21326) med Disneys Nalle Puh och Puhs hus i Sjumilaskogen.
 • Innehåller 5 karaktärer: minifigurerna Nalle Puh, Nasse, Tiger och Kanin, plus LEGO figuren Ior, var och en med ikoniska tillbehör, inklusive Puhs byggbara röda ballong.
 • Huset kan öppnas på baksidan för att enkelt komma åt de autentiska tillbehören inuti, som en byggbar fåtölj, Puh-klocka och delar som en sagobok om Puh, honungsburkar och Puh-pinnar.
 • Låt Puh sitta på stocken vid den byggbara elden och hjälp honom att ”sväva” upp med ballongen för att se bina ”surra” runt de 2 bona i trädet.
 • En perfekt födelsedagspresent eller julklapp till LEGO fans, hobbyentusiaster eller alla som älskar Nalle Puh. Denna uppvisningsmodell är 24 cm hög, 18 cm bred och 22 cm djup.
 • Perfekt att bygga på egen hand eller för att dela din barndomspassion för LEGO byggande och Nalle Puh med familjen – du kommer att vilja fotografera och dela bilder av denna charmiga byggbara modell.
 • Detta set med 1 265 delar innehåller en illustrerad broschyr med detaljer om setets fandesigner och LEGO designerna, plus steg-för-steg-instruktioner så att även LEGO nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp.
 • Detta LEGO Ideas | Disney set för vuxna är en del av en samling unika LEGO Ideas modeller, var och en skapade av en fandesigner, framröstade av tusentals LEGO fans och tillverkade av LEGO Koncernen.
 • Ända sedan 1958 har LEGO delar uppfyllt stränga branschstandarder för att säkerställa att de är lätta och säkra att sätta ihop för robusta byggen.
 • LEGO delar och klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras noggrant för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nalle Puh
SKU
21326
UPC
673419341561
Delar
1265
Tema
LEGO Ideas
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 370 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.