LEGO Medeltida smed 21325

En medeltida smeds detaljerade, byggbara arbetsplats och hem

lego 21325 medeltida smed
 • 2164 Delar
 • LEGO Ideas Tema
 • 21325 SKU

Ta en paus från det moderna livet och bygg den magnifika uppvisningsmodellen LEGO Ideas Medeltida smed (21325). De arkitektoniska detaljerna i denna 3-våningsbyggnad är kärleksfullt återskapade i LEGO stil. Taket och de översta 2 våningarna kan tas av för att enkelt se insidan av det fullt utrustade sovrummet och köket, plus en verkstad som är …

Läs mer...

Priser LEGO Medeltida smed 21325

Proshop.se Proshop.se -17% 1 749 kr Se
LEGO.com LEGO.com 2 100 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 2 761 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO Medeltida smed 21325

Ta en paus från det moderna livet och bygg den magnifika uppvisningsmodellen LEGO Ideas Medeltida smed (21325). De arkitektoniska detaljerna i denna 3-våningsbyggnad är kärleksfullt återskapade i LEGO stil. Taket och de översta 2 våningarna kan tas av för att enkelt se insidan av det fullt utrustade sovrummet och köket, plus en verkstad som är fullspäckad med saker du hade hittat i en riktig medeltida smedja. Innehåller också en glödande smedja med en LEGO ljuskloss, plus en trädgård med byggbara modeller av ett äppelträd och en brunn.

Minifigurer och mer

Det finns 4 minifigurer som får modellen att komma till liv, smed, bågskytt och 2 riddare med 4 svärd, 3 sköldar och en hillebard, plus en rörlig hästfigur med byggbar vagn, en hund och en trädgroda.

Stilfull present

Ingår i en samling inspirerande LEGO set utformade för att hjälpa vuxna att slappna av på ett kreativt sätt. Detta byggset är perfekt som present till dig själv eller LEGO fantasten eller hobbyentusiasten i ditt liv.

 • Fånga de arkitektoniska detaljerna i en medeltida smeds arbetsplats och hem när du tar en paus från det moderna livet för att bygga denna underbara LEGO Ideas uppvisningsmodell (21325).

 • Innehåller 4 minifigurer, smed, bågskytt och 2 riddare med 4 svärd, 3 sköldar och en hillebard, plus en rörlig hästfigur med en byggbar vagn och hund- och grodfigurer.
 • Denna 3-våningsbyggnad har avtagbart tak, och de 2 översta våningarna kan lyftas av för enkel tillgång till det fullt utrustade sovrummet, köket och verkstaden. I trädgården finns ett äppelträd och en brunn.
 • Verkstaden är fullspäckad med tillbehör som verktyg, kol och pansar. Tryck på bälgen för att aktivera LEGO ljusklossen i smedjan och få den att glöda.
 • Modellen är 27 cm hög, 27 cm bred och 21 cm djup. En imponerande byggbar modell att fotografera och dela, och perfekt som present till dig själv eller LEGO fans och hobbyentusiaster.
 • Ett LR41-batteri ingår till LEGO ljusklossen i detta byggset för vuxna.
 • Denna samlarmodell med 2 164 delar innehåller en illustrerad broschyr om fandesignern och LEGO designerna som har skapat setet, plus tydliga instruktioner så att även LEGO nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp.
 • Detta LEGO Ideas byggset för vuxna är en del av en samling inspirerande modellset utformade för den kräsna hobbyentusiasten som gillar uppslukande gör-det-själv-projekt på sin fritid.
 • LEGO delar uppfyller branschens strikta standarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop lika säkert varje gång.
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att uppfylla stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Medeltida smed
SKU
21325
EAN
5702016911985
UPC
673419338349
Delar
2164
Tema
LEGO Ideas
Ålder
18+ år
LEGO pris
2 100 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.