LEGO Flygel 21323

Bygg den frsta spelbara LEGO Flygeln ngonsin!

lego 21323 flygel
 • 3662 Delar
 • LEGO Ideas Tema
 • 21323 SKU

Älskar du musik? Gillar du att koppla av med ett roligt, praktiskt projekt på fritiden? I så fall är det fantastiska byggsetet LEGO Ideas Flygel (21323) den perfekta kreativa aktiviteten för dig. Vacker och spelbar. Upplev stoltheten i att bygga en sofistikerad, klossbyggd version av en konsertflygel som du faktiskt kan spela på! Återskapa tangenternas hammarslag, …

Läs mer...

Priser LEGO Flygel 21323

LEGO.com LEGO.com -4% 4 650 kr Se
Proshop.se Proshop.se -2% 4 740 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO Flygel 21323

Älskar du musik? Gillar du att koppla av med ett roligt, praktiskt projekt på fritiden? I så fall är det fantastiska byggsetet LEGO Ideas Flygel (21323) den perfekta kreativa aktiviteten för dig.

Vacker och spelbar
Upplev stoltheten i att bygga en sofistikerad, klossbyggd version av en konsertflygel som du faktiskt kan spela på! Återskapa tangenternas hammarslag, den rörliga pedalen och de autentiska detaljerna som det uppställda flygellocket och tangentlocket. Slå på motorn och sedan är du redo att spela underbar musik – välj att spela själv med den kostnadsfria LEGO Powered Up appen eller aktivera automatisk uppspelning och bara lyssna.

LEGO set för din livsstil
Ta dig tid och njut av att skapa ett musikaliskt LEGO mästerverk att visa upp hemma eller på jobbet. Detta set är en del av en samling LEGO byggset för vuxna och är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till dig själv eller musikern, pianospelaren eller hobbyentusiasten i ditt liv.

 • Låt oss stolt presentera den första spelbara LEGO Flygeln någonsin! Upplev det praktiska nöjet i ett skapa en mycket sofistikerad LEGO konsertflygel och sedan spela vacker musik.
 • LEGO Ideas Flygel (21323) har 25 löstagbara tangenter, autentiska hammarslag, rörliga pedaler och dämmare och motor. I kombination med LEGO Powered Up appen kan du spela musik själv eller automatiskt.
 • Frossa i de autentiska designdetaljerna på denna vackra modell, från locket som kan ställas upp precis som på en riktig flygel till det öppningsbara tangentlocket och pianohjulen, plus en höj- och sänkbar pianopall.
 • Om du letar efter ett kreativt gör-det-själv-projekt är detta byggset med 3 662 delar perfekt för dig. Så, ta en paus och bygg bort stressen med en givande utmaning som gör dig återupplivad.
 • Flygeln är 22,5 cm hög, 30,5 cm bred och 35,5 cm djup när locket är stängt. Ett snyggt föremål att visa upp hemma eller på jobbet och perfekt som present till musiker, musikälskare, pianister och hobbyentusiaster.
 • För att använda flygelns automatiska uppspelning behöver du 6 AAA-batterier (ingår inte) och den kostnadsfria LEGO Powered Up appen – välj att spela själv eller aktivera automatisk uppspelning för att lyssna på 1 av 4 låtar.
 • Tydliga instruktioner hjälper dig att bygga med självförtroendet på topp och verkligen njuta av processen, även om du är LEGO nybörjare. Dessutom ingår en snygg broschyr om LEGO fantasten som designat detta flygelset och mer.
 • Detta LEGO Ideas byggset för vuxna är en del av en samling inspirerande modellset utformade för den kräsna hobbyentusiasten som gillar uppslukande, praktiska gör-det-själv-projekt.
 • Sedan 1958 har LEGO byggklossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO klossar och delar genomgår rigorösa tester för att uppfylla strikta säkerhets- och kvalitetsstandarder, så att du kan vara säker på att denna samlarmodell är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Flygel
SKU
21323
UPC
673419328548
Delar
3662
Tema
LEGO Ideas
Ålder
18+ år
LEGO pris
4 850 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.