LEGO 21322 Piraterna frn Barracuda Bay

Svårt att hitta

Byggset med piratskeppsvrak att leka med och visa upp

lego 21322 piraterna frn barracuda bay
 • 2545 Delar
 • LEGO Ideas Tema
 • 21322 SKU

Väck nostalgiska LEGO byggminnen från barndomen med skeppsvraksmodellen LEGO Ideas Piraterna från Barracuda Bay (21322) att leka med och visa upp. Njut av lite lugn kvalitetstid när du bygger denna modell på egen hand – eller har roligt med andra. Kan byggas om till en klassiker. Upptäck kaptenshytten, matförrådet, köket, sovrummen, lastkajen, gården, toaletten, fängelsecellen, värdshuset …

Läs mer...

Priser LEGO 21322 Piraterna frn Barracuda Bay

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO 21322 Piraterna frn Barracuda Bay

Väck nostalgiska LEGO byggminnen från barndomen med skeppsvraksmodellen LEGO Ideas Piraterna från Barracuda Bay (21322) att leka med och visa upp. Njut av lite lugn kvalitetstid när du bygger denna modell på egen hand – eller har roligt med andra.

Kan byggas om till en klassiker
Upptäck kaptenshytten, matförrådet, köket, sovrummen, lastkajen, gården, toaletten, fängelsecellen, värdshuset och den gömda skatten, plus massor av roliga tillbehör, 8 piratminifigurer, olika djurfigurer och 2 skelettfigurer som inspirerar till actionfyllda berättelser. Detta set innehåller en ö som kan delas i två och arrangeras om. Skeppsvraket kan också tas isär och byggas om för att skapa en modell som inspirerats av LEGO piratskeppet Black Seas Barracuda från 1989.

Fan-tastiska idéer!
LEGO Ideas erbjuder ett mångsidigt utbud av set som är skapade av LEGO fans och framröstade av LGEO fans. Inspirerade av det verkliga livet, actionhjältar, ikoniska filmer, populära tv-serier eller helt nya koncept – det finns coola modellset för byggare i alla åldrar.

 • Bygg och lek med eller visa upp skeppsvraksmodellen LEGO Ideas Piraterna från Barracuda Bay (21322). Ön kan också delas i två och arrangeras om för att avslöja en begravd piratskatt.
 • Setet innehåller 8 minifigurer inklusive kapten Rödskägg, fru Ankare, Robin Skatt och tvillingarna Babord och Styrbord för rolleksaction med pirattema, plus en haj, en gris, 2 papegojor, 3 krabbor, 2 grodor och 2 skelettfigurer.
 • Med kaptenshytt, kök, värdshus, sovrum och fängelsecell som är fyllda med tillbehör. Skeppsvraket kan också byggas om till ett skepp som är inspirerat av LEGO modellen Captain Redbeard’s Black Seas Barracuda från 1989.
 • Detta piratbyggset med 2 545 delar är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till pirater och LEGO entusiaster. Det kommer att ge dig en avstressande paus från vardagens stress – och timmar av uppfriskande, kreativt skoj.
 • Denna coola piratskeppsö är 59 cm hög, 64 cm bred och 32 cm djup. Den kommer garanterat att göra ett stort intryck när du visar upp den hemma eller på jobbet.
 • Inga batterier behövs – detta piratskeppslekset erbjuder en uppslukande byggupplevelse med endast LEGO klossar. Så glöm dina bekymmer, koppla av och skapa en vacker uppvisningsmodell!
 • Funderar du på att köpa detta piratbyggset till någon som är LEGO nybörjare? Inga problem. Det levereras med illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att nybörjare kan ta sig an denna byggutmaning med självförtroendet på topp.
 • LEGO Ideas seten är skapade av LEGO fans och framröstade av LEGO fans. Dessa teman erbjuder ett oändligt varierande utbud av samlarleksaker för uppvisning och kreativ lek. Det finns något för byggare i alla åldrar!
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att varje modell uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och att denna piratö är lika robust som den är imponerande att se.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Piraterna frn Barracuda Bay
SKU
21322
EAN
5702016819601
UPC
673419333351
Delar
2545
Tema
LEGO Ideas
Ålder
16+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
2 299 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.