LEGO Internationell rymdstation 21321

Fantastisk LEGO Internationell rymdstation fr uppvisning

lego 21321 internationell rymdstation
 • 864 Delar
 • LEGO Ideas Tema
 • 21321 SKU

Bygg och visa upp den fantastiska LEGO Ideas 21321 ISS (Internationell rymdstation). Fullspäckad med autentiska ISS-detaljer, som en rörlig Canadarm2 och 2 roterande leder som går ihop med 8 justerbara ”solpaneler”. Detta set med 864 delar är en fantastisk presentidé till rymdentusiaster, vuxna LEGO fans eller erfarna byggare. Vacker uppvisningsmodell. Denna grymma LEGO rymdskeppsmodell har ett …

Läs mer...

Priser LEGO Internationell rymdstation 21321

Lego.com LEGO.com 849 kr Se
Proshop.se Proshop.se 1 422 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 658 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO Internationell rymdstation 21321

Bygg och visa upp den fantastiska LEGO Ideas 21321 ISS (Internationell rymdstation). Fullspäckad med autentiska ISS-detaljer, som en rörlig Canadarm2 och 2 roterande leder som går ihop med 8 justerbara ”solpaneler”. Detta set med 864 delar är en fantastisk presentidé till rymdentusiaster, vuxna LEGO fans eller erfarna byggare.

Vacker uppvisningsmodell
Denna grymma LEGO rymdskeppsmodell har ett displayställ, en byggbar miniversion av en rymdfärja från NASA och 3 minilastfarkoster, plus 2 astronautmikrofigurer som skapar en iögonfallande uppvisningsmodell i alla rum. Illustrerade instruktioner medföljer, plus en broschyr på 128 sidor med fascinerande fakta om rymdstationen och information om LEGO fantasten och LEGO designern som skapade detta rymdset.

Fantastiska idéer!
De oändligt mångsidiga LEGO Ideas seten är skapade av LEGO fans och framröstade av LEGO fans. Inspirerade av verkliga livet, actionhjältar, ikoniska filmer, populära tv-serier eller helt nya koncept – det finns något för alla åldrar.

 • Utmana dina byggkunskaper med byggsetet LEGO Ideas ISS (21321), med 2 roterande leder och 8 justerbara ”solpaneler”, justerbar Canadarm2 och andra autentiska detaljer att upptäcka när du bygger.
 • Denna rymdskeppsmodell innehåller ett ställ, 2 astronautmikrofigurer, en klossbyggd miniversion av en rymdfärja från NASA och 3 minilastfarkoster för att skapa en spektakulär uppvisningsmodell som väcker nostalgiska minnen av barndomens LEGO projekt.
 • Innehåller också en broschyr på 128 sidor med fascinerande fakta om den internationella rymdstationen, rymdskeppsmodellens skapare och LEGO designer och en hyllning med anledning av 10-årsjubileet för temat LEGO Ideas .
 • En superpresent till dig själv eller födelsedagspresent eller julklapp till rymdfans, vuxna från 16 år eller erfarna LEGO byggare. Detta set med 864 delar erbjuder timmar av kreativt skoj, oavsett om det byggs på egen hand eller med vänner.
 • Denna byggleksak för vuxna innehåller en modell av den internationella rymdstationen som är 31 cm lång och 49 cm bred, vilket gör den perfekt som vacker och iögonfallande uppvisningsmodell.
 • Detta batterifria byggset erbjuder en stresslindrande, fördjupande och rolig kreativ upplevelse. Så koppla av, hitta ditt byggzen och njut av lite egentid när du bygger en fantastisk uppvisningsmodell!
 • Funderar du på att köpa denna internationella rymdstationsmodell till en LEGO nybörjare? Inga problem. Det levereras med steg-för-steg-instruktioner så att nybörjare kan ta sig an denna byggutmaning med självförtroendet på topp.
 • LEGO Ideas seten är skapade av LEGO fans och framröstade av LEGO fans. Vuxna och barn kommer att glädjas åt det oändligt varierande utbudet av samlarleksaker för uppvisning och kreativ lek.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, så att du kan vara säker på att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras föratt säkerställa att detta LEGO Ideas byggset för vuxna uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Internationell rymdstation
SKU
21321
EAN
5702016719062
UPC
673419325790
Delar
864
Tema
LEGO Ideas
Ålder
16+ år
LEGO pris
849 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.