LEGO 21320 Dinosauriefossil

Svårt att hitta

LEGO Ideas Dinosauriefossil samlarset fr uppvisning!

lego 21320 dinosauriefossil
  • 910 Delar
  • LEGO Ideas Tema
  • 21320 SKU

Lär dig mer om livet på jorden för miljontals år sedan och skapa en fantastisk mittpunkt till din samling med detta LEGO Ideas 21320 Dinosauriefossil byggset för vuxna. Detta set innehåller 910 delar och ger en fördjupande, kreativ byggupplevelse för alla som gillar naturhistoria. Entusiaster kommer att uppskatta de autentiska detaljerna hos de 2 dinosaurieskelettmodellerna …

Läs mer...

Priser LEGO 21320 Dinosauriefossil

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO 21320 Dinosauriefossil

Lär dig mer om livet på jorden för miljontals år sedan och skapa en fantastisk mittpunkt till din samling med detta LEGO Ideas 21320 Dinosauriefossil byggset för vuxna. Detta set innehåller 910 delar och ger en fördjupande, kreativ byggupplevelse för alla som gillar naturhistoria. Entusiaster kommer att uppskatta de autentiska detaljerna hos de 2 dinosaurieskelettmodellerna (Tyrannosaurus rex och Triceratops) och flygödleskelettet (Pteranodon). Modellerna är byggda i skala 1:32 och kan ställas i olika verklighetstrogna poser, och var och en har ett ställ som kan placeras bredvid den medföljande människoskelettfiguren för att skapa en museidisplay. För att fullända setet finns även en paleontologminifigur med olika tillbehör för fantasifulla rollekar. Sammantaget är denna arkeologileksak en perfekt dinosauriepresent för vuxna att bygga på egen hand eller för att dela sin passion för naturhistoria med familj och vänner.

  • Ett fantastiskt detaljerat dinosauriefossilset med byggbara, rörliga leksaksskelett av Tyrannosaurus rex, Triceratops och Pteranodon i skala 1:32, vart och ett med ett medföljande ställ för att skapa en naturhistorisk museidisplay i LEGO stil.
  • Innehåller även en människoskelettfigur med ställ och en paleontologminifigur med en byggbar låda, plus dinosaurieägg, ben, hatt och bok för kreativa rollekar.
  • Detta LEGO Ideas dinosauriesamlarset innehåller över 910 delar för en fördjupande, givande byggupplevelse.
  • Ny som LEGO byggare? Oroa dig inte. Detta paleontologkit innehåller en broschyr med enkla bygginstruktioner, fascinerande fakta om Tyrannosaurus rex, Triceratops och Pteranodon, och information om setets skapare och LEGO designer.
  • En perfekt paleontologleksak för LEGO byggare från 16 år och alla som har en passion för naturhistoria och dinosaurier.
  • Flygödleskelettet och dinosaurieskeletten blir en iögonfallande mittpunkt i din samling. T. rex skelett är det största av de 3 – det är 20 cm högt och 40 cm långt.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Dinosauriefossil
SKU
21320
EAN
5702016615586
UPC
673419317306
Delar
910
Tema
LEGO Ideas
Ålder
16+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
749 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.