LEGO Trädkoja 21318

Detaljerad trdkoja som utmanar LEGO byggare och inspirerar till ondliga lekar!

lego 21318 trdkoja
 • 3036 Delar
 • LEGO Ideas Tema
 • 21318 SKU

Bygg, visa upp och lek med det detaljrika LEGO Ideas leksetet 21318 Trädkoja med 3 036 delar. En komplex modell för erfarna LEGO byggare som hela familjen kommer att älska att leka med. Den innehåller en landskapsplatta och 3 LEGO trädstugor – sovrum, badrum och barnrum. Trädet har utbytbara gröna sommarlöv och gula och bruna …

Läs mer...

Priser LEGO Trädkoja 21318

Proshop.se Proshop.se -11% 2 624 kr Se
LEGO.com LEGO.com -3% 2 850 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 3 755 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO Trädkoja 21318

Bygg, visa upp och lek med det detaljrika LEGO Ideas leksetet 21318 Trädkoja med 3 036 delar. En komplex modell för erfarna LEGO byggare som hela familjen kommer att älska att leka med. Den innehåller en landskapsplatta och 3 LEGO trädstugor – sovrum, badrum och barnrum. Trädet har utbytbara gröna sommarlöv och gula och bruna höstlöv – dessa och andra växtdelar på basplattan är tillverkade av hållbar, växtbaserad polyetenplast – och trädtoppen och taken på stugorna är avtagbara för enkel åtkomst. Modellen är fullpackad med lekinspirerande funktioner, som ett byggbart picknickbord med sittplatser, gunga, brasa, skattkarta och en dold ädelsten för att iscensätta en skattjakt, samt en upphissbar kran på sovrumsstugans balkong. Den här unika, kreativa leksaken är perfekt som födelsedagspresent och innehåller minifigurerna mamma, pappa och barn, plus en fågelfigur, för att återskapa roliga familjescener. Innehåller också en broschyr med bygginstruktioner och fakta om LEGO Ideas setets skapare och LEGO designer.

 • Detta LEGO Ideas set innehåller 4 minifigurer, mamma, pappa och 2 barn, plus en fågelfigur.

 • Den här utmanande byggleksaken innehåller 3 036 delar och har en landskapsplatta, ett träd med utbytbara gröna sommarlöv och gula och bruna höstlöv, plus en LEGO trädkoja med 3 stugor – sovrum, badrum och barnrum.
 • Trädtoppen och taken på stugorna är avtagbara för enkel åtkomst och lek.
 • Landskapsplattan har ett byggbart picknickbord med 4 sittplatser för minifigurer och olika delar för att skapa en picknick, plus en byggbar bäck, gunga (som hänger från trädet), brasa, dold ädelsten, växter och buskar och en stege som leder till stugorna.
 • Lövverket innehåller över 180 botaniska delar som är tillverkade av växtbaserad polyetenplast av miljövänligt odlade sockerrör. Andra växtdelar runt trädet är också tillverkade av denna växtbaserade plast. Det här är den första milstolpen i LEGO Koncernens ambitiösa åtagande att tillverka produkter av hållbara material före år 2030.
 • Sovrumsstugan innehåller en byggbar säng och olika tillbehör, som en gömd sax (som referens till skaparens jobb som frisör), flaskskepp, kompass och klocka, plus en balkong med en handmanövrerad, upphissbar kran som kan lyfta saker till stugan.
 • Badrummet har ett byggbart badkar, toalett och handfat.
 • Barnrummet har våningssängar och olika tillbehör, som en bok och en skattkarta.
 • Denna kreativa LEGO Ideas leksak innehåller en broschyr med bygginstruktioner och fakta om skaparen och LEGO designern.
 • Modellen är 37 cm hög, 27 cm bred och 24 cm djup.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Trädkoja
SKU
21318
UPC
673419313827
Delar
3036
Tema
LEGO Ideas
Ålder
16+ år
LEGO pris
2 950 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.