LEGO 21317 Steamboat Willie

Svårt att hitta

Kliv ombord p S.S. Willie och fira Musse Piggs fdelsedag!

lego 21317 steamboat willie
 • 751 Delar
 • LEGO Ideas Tema
 • 21317 SKU

Fans av Disneys Musse Pigg kommer att älska LEGO Ideas byggsetet 21317 Steamboat Willie som lanseras för att fira 90-årsjubileet för tidernas mest berömda tecknade figur. Musse Pigg debuterade på bio 1928 i den svartvita tecknade kortfilmen Steamboat Willie, som dessutom var den första Disney-filmen med synkroniserat ljud. Den här LEGO klossmodellen av S.S. Willie …

Läs mer...

Priser LEGO 21317 Steamboat Willie

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO 21317 Steamboat Willie

Fans av Disneys Musse Pigg kommer att älska LEGO Ideas byggsetet 21317 Steamboat Willie som lanseras för att fira 90-årsjubileet för tidernas mest berömda tecknade figur. Musse Pigg debuterade på bio 1928 i den svartvita tecknade kortfilmen Steamboat Willie, som dessutom var den första Disney-filmen med synkroniserat ljud. Den här LEGO klossmodellen av S.S. Willie har ångpipor som rör sig upp och ner, samt skovelhjul som snurrar när båten knuffas framåt. Kommandobryggan har plats för en minifigur och lekinspirerande marina detaljer som skeppsratt, livboj och byggbar klocka. På däck finns en fungerande kran att lyfta ombord potatislåren med. Det unika byggsetet innehåller dessutom minifigurerna Musse Pigg och Mimmi Pigg som är nya för april 2019 och har unik silverfärgad dekoration, samt en papegojfigur. Det här LEGO setet är perfekt för barn och vuxna som vill återskapa scener från den tecknade originalfilmen med Musse Pigg eller bara bygga och visa upp den spektakulära monokroma modellen.

 • Bygg och visa upp det här LEGO samlarsetet eller återskapa dina favoritscener från den klassiska tecknade Disney-filmen Steamboat Willie med Musse Pigg.

 • Det här unika byggsetet innehåller två minifigurer som är nya för april 2019: Musse Pigg och Mimmi Pigg med silverfärgad dekoration, samt Musses papegoja.
 • Den klassiska båten har en svartvit färgskala, dolda hjul, rörliga ångpipor, roterande skovelhjul, justerbar kran och olika delar som en skylt med båtnamnet ”S.S. Willie”, en skylt med årtalet 1928 och en potatislår.
 • Kommandobryggan har plats för en minifigur, en byggbar klocka och olika delar som en skeppsratt och en livboj.
 • De 2 ångpiporna rör sig upp och ner och de 2 skovelhjulen snurrar när båten knuffas framåt.
 • Tillbehör: Mimmi Piggs gitarr och notblad.
 • Det här kreativa LEGO Ideas retrosetet innehåller ett häfte med bygginstruktioner, roliga fakta om Disneys historiska tecknade kortfilm Steamboat Willie från 1928 och information om LEGO fantasten och designerna bakom modellen.
 • Ångbåten är 15 cm hög, 26 cm lång och 14 cm bred.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Steamboat Willie
SKU
21317
EAN
5702016501995
Delar
751
Tema
LEGO Ideas
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 099 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.