LEGO 21316 The Flintstones

Svårt att hitta

Ha yabba dabba doo-kul hemma hos Fred Flintstone!

lego 21316 the flintstones
 • 748 Delar
 • LEGO Ideas Tema
 • 21316 SKU

Upplev det moderna förortslivet på stenåldern i Bedrock med LEGO Ideas samlarsetet 21316 The Flintstones! Den här underbart nostalgiska byggleksaken innehåller The Flintstones hus och klassiska familjebil. Det detaljerade huset har avtagbart tak för enkel lek inuti, öppningsbar ytterdörr, soffa, tv, soffbord, bowlingklot och käglor, samt en grön trädgårdsbasplatta med en byggbar palm. Bygg ett …

Läs mer...

Priser LEGO 21316 The Flintstones

Fyndiq.se Fyndiq.se 1 039 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO 21316 The Flintstones

Upplev det moderna förortslivet på stenåldern i Bedrock med LEGO Ideas samlarsetet 21316 The Flintstones! Den här underbart nostalgiska byggleksaken innehåller The Flintstones hus och klassiska familjebil. Det detaljerade huset har avtagbart tak för enkel lek inuti, öppningsbar ytterdörr, soffa, tv, soffbord, bowlingklot och käglor, samt en grön trädgårdsbasplatta med en byggbar palm. Bygg ett eget Flintstones fordon med plats för 4 minifigurer, takdel av tyg som är ny för mars 2019 och ett dinosaurieben som kan sättas fast för kreativ lek. The Flintstones sändes först i USA på 1960-talet och var den första animerade tv-serien som visades på bästa sändningstid. Sedan dess har serien blivit en familjefavorit världen över. Återskapa roliga scener med minifigurerna Fred Flintstone, hans fru Wilma Flintstone och deras vänner Barney och Betty Rubble, eller bygg och visa upp den här klassiska LEGO Ideas modellen.

 • Den här LEGO Ideas byggleksaken innehåller 4 minifigurer från tv-serien The Flintstones som är nya för mars 2019: Fred Flintstone, Wilma Flintstone, Barney Rubble och Betty Rubble.

 • The Flintstones hus har avtagbart tak för enkel lek, öppningsbar ytterdörr, gardiner och gardinstänger, soffa, tv med antenn, diskho, bord och telefon, eldstad, tavla på väggen, soffbord med fruktskål och fruktdelar, byggbar golvlampa med skärm, låda med bowlingklot och 3 käglor, samt en grön trädgårdsbasplattamed byggbar palm, 2 blomkrukor, blommor, växter och 2 mjölkflaskor.
 • Innehåller en byggbar brevlåda med ”Flintstones”-tryck och ett brev.
 • The Flintstones bil av LEGO klossar har 4 minifigursäten, 2 ångvältshjul, takdel av tyg som är ny för mars 2019 och ett dinosaurieben som kan fästas på bilen.
 • Det här kreativa retrosetet innehåller ett häfte med bygginstruktioner, roliga fakta om The Flintstones och information om LEGO fantasten och designerna bakom modellen.
 • Bygg och visa upp den här samlarleksaken eller återskapa dina favoritscener från den klassiska amerikanska animerade serien The Flintstones.
 • The Flintstones hus i Bedrock är 12 cm högt, 16 cm brett och 12 cm djupt.
 • The Flintstones bil är 6 cm hög, 11 cm lång and och 7 cm bred.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO The Flintstones
SKU
21316
EAN
5702016396300
Delar
748
Tema
LEGO Ideas
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
749 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.