LEGO 21304 Doctor Who

Svårt att hitta
lego 21304 doctor who
  • 625 Delar
  • LEGO Ideas Tema
  • 21304 SKU

Bygg en imponerande detaljerad LEGO version av den klassiska TARDIS och återskapa Doktorns äventyr när han reser i tiden! Det här setet har skapats av fandesignern Andrew Clark och valts ut av LEGO Ideas medlemmar och är baserat på BBC:s populära långkörare om en så kallad Time Lord – Doktorn – som utforskar universum i …

Läs mer...

Priser LEGO 21304 Doctor Who

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO 21304 Doctor Who

Bygg en imponerande detaljerad LEGO version av den klassiska TARDIS och återskapa Doktorns äventyr när han reser i tiden! Det här setet har skapats av fandesignern Andrew Clark och valts ut av LEGO Ideas medlemmar och är baserat på BBC:s populära långkörare om en så kallad Time Lord – Doktorn – som utforskar universum i en blå poliskiosk. TARDIS är transdimensionell och därför större på insidan är på utsidan, och detta coola multifunktionella set innehåller konsolrummet med alla flygkontroller. Återskapa Doktorn och besegra de onda Daleks och en Gråtande ängel med hjälp av hans fantastiska följeslagare Clara. Stäng sedan dörrarna till TARDIS och förflytta dig till en annan dimension! Innehåller fyra minifigurer med olika tillbehör: den elfte doktorn, den tolfte doktorn, Clara Oswald, Gråtande ängel samt två Daleks.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Doctor Who
SKU
21304
EAN
5702015535588
UPC
673419243766
Delar
625
Tema
LEGO Ideas
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.