LEGO 21302 The Big Bang Theory

Svårt att hitta
lego 21302 the big bang theory
  • 484 Delar
  • LEGO Ideas Tema
  • 21302 SKU

Skäm bort ditt inre geni och bygg denna LEGO version av Leonards och Sheldons vardagsrum som det ser ut i den amerikanska komediserien The Big Bang Theory! Det här setet har skapats av två LEGO fandesigner – Ellen Kooijman från Sverige och Glen Bricker från USA – och valts ut av LEGO Ideas medlemmar. Det …

Läs mer...

Priser LEGO 21302 The Big Bang Theory

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO 21302 The Big Bang Theory

Skäm bort ditt inre geni och bygg denna LEGO version av Leonards och Sheldons vardagsrum som det ser ut i den amerikanska komediserien The Big Bang Theory! Det här setet har skapats av två LEGO fandesigner – Ellen Kooijman från Sverige och Glen Bricker från USA – och valts ut av LEGO Ideas medlemmar. Det har massor av realistiska detaljer för att tillfredsställa alla The Big Bang Theory-fantaster, bland annat minifigurer i form av alla sju huvudkaraktärer i serien, och är perfekt för visning eller roliga rollekar. Innehåller sju minifigurer med olika tillbehör: Leonard, Sheldon, Penny, Howard, Raj, Amy och Bernadette.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO The Big Bang Theory
SKU
21302
EAN
5702015518895
Delar
484
Tema
LEGO Ideas
Ålder
12+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.