LEGO 21301 Fglar

Svårt att hitta
lego 21301 fglar
  • 580 Delar
  • LEGO Ideas Tema
  • 21301 SKU

Lägg undan kikaren och kom närmare naturen med de här detaljerade LEGO modellerna av välkända fåglar! Fågelmodellerna har skapats av trädgårdsmästaren och fågelentusiasten Thomas Poulsom och valts ut av medlemmarna i LEGO Ideas, och var och en av dem kommer från olika kontinenter – rödhaken från Europa, blåskrikan från Nordamerika och kolibrin från Sydamerika. Till …

Läs mer...

Priser LEGO 21301 Fglar

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO 21301 Fglar

Lägg undan kikaren och kom närmare naturen med de här detaljerade LEGO modellerna av välkända fåglar! Fågelmodellerna har skapats av trädgårdsmästaren och fågelentusiasten Thomas Poulsom och valts ut av medlemmarna i LEGO Ideas, och var och en av dem kommer från olika kontinenter – rödhaken från Europa, blåskrikan från Nordamerika och kolibrin från Sydamerika. Till dessa vackra och detaljerade modeller medföljer ett presentationsställ med fågelns vetenskapliga namn, så att du kan visa upp dinafåglar eller ta loss dem och leka med dem. Setet innehåller också tre broschyrer med massor av information om var och en av dessa fascinerande arter samt om skaparen bakom de fantastiska modellerna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Fglar
SKU
21301
UPC
673419241632
Delar
580
Tema
LEGO Ideas
Ålder
12+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
499 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.