LEGO Grishuset 21170

Praktiska, kreativa Minecraft lekar i grishuset

lego 21170 grishuset
 • 490 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21170 SKU

Ta en Minecraft spelares passion för sitt favoritspel till nästa nivå med LEGO Minecraft Grishuset (21170). Detta autentiska Minecraft lekset har allt det roliga, kreativa och äventyrliga från onlinespelet – plus LEGO leksakernas fysiska fördelar och mångsidighet. Letar du efter den perfekta Minecraft presenten?. Barn kan använda sina Minecraft färdigheter för att bygga precis lika galna …

Läs mer...

Priser LEGO Grishuset 21170

Proshop.se Proshop.se 492 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com 549 kr Se
LEGO.com LEGO.com 630 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Grishuset 21170

Ta en Minecraft spelares passion för sitt favoritspel till nästa nivå med LEGO Minecraft Grishuset (21170). Detta autentiska Minecraft lekset har allt det roliga, kreativa och äventyrliga från onlinespelet – plus LEGO leksakernas fysiska fördelar och mångsidighet.

Letar du efter den perfekta Minecraft presenten?
Barn kan använda sina Minecraft färdigheter för att bygga precis lika galna skapelser som i onlinespelet: ett hus format som en gigantisk gris. Byggnadens sida kan öppnas för att avslöja ett stort rum och taket kan lyftas av för mer lekutrymme. Modellen är oändligt ombyggbar – hela huvudrummet kan tas loss och sättas fast någon annanstans på modellen. Alex, spelets modiga våghals, är här för att vara med på det roliga, medan en ikonisk Creeper är fast besluten att ge sig på spelarna. Det finns aktiviteter på utsidan också, med 2 söta grisar att sköta om. Och för extra Minecraft känsla finns det en explosionsfunktion som spränger leksaken i bitar!

 • Överraska en Minecraft spelare med LEGO Minecraft Grishuset (21170). Allt det roliga, kreativa och äventyrliga från Minecraft med praktiska, mångsidiga LEGO klossar.
 • Autentiskt LEGO Minecraft byggset med den populära spelkaraktären Alex, en ikonisk Creeper, 2 grisar, tillbehör till Alex och morötter till grisarna.
 • Barn kan använda sina Minecraft färdigheter för att bygga ett grisformat hus, öppna sidan och ta av taket för att utforska de dolda rummen, gömma sig för Creeper, skötaom grisarna – och spränga huset i en stor explosion!
 • För byggare från 8 år. Den perfekta presenten till barn som vill ta sina Minecraft lekar till nästa nivå.
 • Modellen är 14 cm hög, 20 cm bred och 19 cm djup, och setet uppmuntrar till praktisk kreativitet och ser fantastiskt ut när det visas upp i alla Minecraft fantasters rum.
 • Detta LEGO Minecraft set är gjort för att hålla och är oändligt ombyggbart och lätt att kombinera med andra LEGO Minecraft set.
 • Det breda utbudet av LEGO Minecraft lekset ger liv åt onlinespelet med karaktärer, scener och funktioner som återskapas med en fantasifull blandning av hållbara LEGO klossar.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Grishuset
SKU
21170
EAN
5702016913880
UPC
673419340656
Delar
490
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
441 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.