LEGO Det första äventyret 21169

Handgriplig Minecraft action och ventyr

lego 21169 det forsta aventyret
 • 542 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21169 SKU

LEGO Minecraft Det första äventyret (21169) tar med spelare till Minecraft världen där de kan utforska oändlig action och massor av äventyr med coola funktioner, populära karaktärer och fantastiska mobs.Ett imponerande nytt sätt att spela MinecraftOm du känner ett barn som älskar Minecraft kommer han eller hon att älska att återskapa en av Minecrafts mest …

Läs mer...

Priser LEGO Det första äventyret 21169

Lego.com LEGO.com 524 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Det första äventyret 21169

LEGO Minecraft Det första äventyret (21169) tar med spelare till Minecraft världen där de kan utforska oändlig action och massor av äventyr med coola funktioner, populära karaktärer och fantastiska mobs.Ett imponerande nytt sätt att spela MinecraftOm du känner ett barn som älskar Minecraft kommer han eller hon att älska att återskapa en av Minecrafts mest spännande miljöer. Det finns en 3-våningsbyggnad full av fascinerande funktioner att utforska, som en vattenfallshiss, hopfällbara järnvägsspår, glidande jordblock och, såklart, explosioner. De populära Minecraft karaktärerna Steve och Alex är här för att delta i äventyret tillsammans med Minecraft favoriterna skelett, färgad katt, får med horn och en blommig moobloom.

 • LEGO Minecraft Det första äventyret (21169) är ett kreativt byggset som återskapar ett av onlinespelets mest spännande spelmiljöer.
 • Innehåller karaktärerna Steve och Alex, plus 2 skelett, en färgad katt, ett får med horn, moobloom och roliga funktioner, som en vattenfallshiss, hopfällbara järnvägsspår, glidande jordblock och explosioner.
 • Spelare måste strida mot fientliga mobs och undvika dolda fällor när de utforskar den detaljerade miljön i denna 3-våningsbyggnad från Minecraft.
 • För byggare från 8 år. En imponerande present till Minecraft spelare som vill ta sin passion för onlinespelet till den verkliga världen.
 • Setet är 23 cm högt, 20 cm brett och 18 cm djupt. Perfekt för handgripliga lekar och en cool uppvisningsmodell att dela med vänner på sociala medier.
 • LEGO Minecraft lekset ger Minecraft fans ett nytt sätt att spela sitt favoritspel, med karaktärer, scener och funktioner som väcks till liv med en fantasifull blandning av LEGO klossar och delar.
 • LEGO byggset uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Det första äventyret
SKU
21169
EAN
5702016913873
UPC
673419340243
Delar
542
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
524 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.