LEGO Den skeva skogen 21168

Explosivt, handgripligt Minecraft ventyr

lego 21168 den skeva skogen
 • 287 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21168 SKU

LEGO Minecraft Den skeva skogen (21168) låter fans uppleva spännande, explosiva Minecraft äventyr i den verkliga världen.Handgriplig action för barn som älskar MinecraftDetta spännande lekset är fullpackat med Minecraft karaktärer och funktioner som barn känner igen från det populära onlinespelet. Spelare måste hjälpa Huntress genom det farliga landskapet i den skeva skogen. Det finns fallande …

Läs mer...

Priser LEGO Den skeva skogen 21168

Lego.com LEGO.com 279 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Den skeva skogen 21168

LEGO Minecraft Den skeva skogen (21168) låter fans uppleva spännande, explosiva Minecraft äventyr i den verkliga världen.Handgriplig action för barn som älskar MinecraftDetta spännande lekset är fullpackat med Minecraft karaktärer och funktioner som barn känner igen från det populära onlinespelet. Spelare måste hjälpa Huntress genom det farliga landskapet i den skeva skogen. Det finns fallande stenar, fientliga mobs att strida mot och en flod av lava att korsa. Barn kan använda dynamiten för att åstadkomma en explosion och fälla ett träd över den brännheta lavafloden. De kan korsa den provisoriska bron och fortsätta mot fler äventyr.

 • Skäm bort ett barn som älskar Minecraft med LEGO Minecraft Den skeva skogen (21168). Detta handgripliga lekset tar spännande, explosiva Minecraft äventyr till den verkliga världen.
 • Innehåller 4 figurer: Huntress med pilbåge och pil och skyddsrustning, en hoglin med rörligt huvud och 2 piglins beväpnade med svärd. Innehåller också inbyggda explosions- och stenrasfunktioner.
 • Spelare kan hjälpa Huntress genom landskapet med fallande stenar, fientliga varelser och en lavaflod. De kan spränga för att fälla ett träd och skapa en bro som leder till fler äventyr.
 • Detta spännande LEGO landskap återskapar den mörka och farliga Minecraft miljön i den skeva skogen på ett realistiskt sätt.
 • För byggare från 8 år. En perfekt present till Minecraft spelare som vill ta sin passion för onlinespelet till den verkliga världen.
 • Setet är 13 cm högt, 25 cm brett och 14 cm djupt. Perfekt för handgripliga lekar och grym som uppvisningsmodell i barnrummet.
 • LEGO Minecraft lekset ger Minecraft fans ett nytt sätt att spela sitt favoritspel, med karaktärer, scener och funktioner som väcks till liv med en fantasifull blandning av LEGO klossar och delar.
 • LEGO byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Den skeva skogen
SKU
21168
EAN
5702016913460
UPC
673419340236
Delar
287
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.