LEGO Handelsposten 21167

Mngsidigt lekset med favoriter frn Minecraft

lego 21167 handelsposten
 • 201 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21167 SKU

LEGO Minecraft Handelsposten (21167) är fullt med populära funktioner från Minecraft som inspirerar till oändliga, fantasifulla rollekar: en exploderande gruva, ett fientligt skelett, en mystisk handlare och 2 lamor! Mångsidigt lekset med praktiskt Minecraft skoj. Det finns en massa saker som engagerar och underhåller barn i Minecraft gruvan. Huvudpersonen Steve jobbar hårt med att gräva upp …

Läs mer...

Priser LEGO Handelsposten 21167

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Proshop.se Proshop.se 224 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 299 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Handelsposten 21167

LEGO Minecraft Handelsposten (21167) är fullt med populära funktioner från Minecraft som inspirerar till oändliga, fantasifulla rollekar: en exploderande gruva, ett fientligt skelett, en mystisk handlare och 2 lamor!

Mångsidigt lekset med praktiskt Minecraft skoj
Det finns en massa saker som engagerar och underhåller barn i Minecraft gruvan. Huvudpersonen Steve jobbar hårt med att gräva upp värdefulla tillgångar innan han går till handelsboden. Men barn måste hjälpa honom att ta itu med en massa klassisk Minecraft action. Det är lamor på rymmen, en explosion, ett fientligt skelett att slåss mot, och handlaren verkar inte ha något att handla med! Eller har han det? Barn måste vrida handtaget för att avslöja de dolda föremålen.

Ge liv åt bygget och kampen från Minecraft!
Letar du efter den bästa födelsedagspresenten eller julklappen till ett Minecraft fan? LEGO Minecraft lekseten sätter alla figurerna och allt det roliga från onlinespelet direkt i barns händer.

 • LEGO Minecraft Handelsposten (21167) är ett mångsidigt, praktiskt lekset som är fyllt med oändlig, klassisk Minecraft action: gruvarbete, explosioner, en mystisk handlare, ett fientligt skelett och 2 lamor på fri fot!
 • Innehåller populära Minecraft karaktärer och varelser: Steve, handlare, skelett och 2 lamor. Setet har också roliga funktioner som en exploderande gruva och en handelspost.
 • Barn hjälper Steve att tampas med en massa Minecraft action. Det är en explosion vid gruvan, ettskelett att slåss mot, lamor att fånga och en handlare utan något att handla med – tills det hemliga handtaget vrids runt och varorna avslöjas.
 • Det här roliga leksetet är en perfekt födelsedagspresent eller julklapp till barn från 8 år som vill ta sina Minecraft äventyr till en helt ny nivå.
 • Minecraft modellen är 14 cm hög, 14 cm bred och 9 cm djup och är utformad för att inspirera till oändliga rolleksäventyr. För ännu mer skoj kombineras setet enkelt med andra LEGO Minecraft leksaker.
 • Inga batterier krävs – bara nyfikna barns fantasi! Praktisk lek är ett bra sätt att utveckla barns finmotorik, kreativitet och problemlösningsförmåga.
 • Tydliga, tryckta bygginstruktioner hjälper barn att direkt börja utforska de välbekanta Minecraft miljöerna och ha roligt med funktionerna och de coola karaktärerna.
 • LEGO Minecraft byggset tar all onlinespänning från Minecraft till den verkliga världen. LEGO Minecraft seten innehåller högkvalitativa, autentiska modeller som tar barnslekupplevelser till en ny dimension!
 • LEGO byggset uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att ditt barns byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna i världen.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Handelsposten
SKU
21167
EAN
5702016913453
UPC
673419340229
Delar
201
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.