LEGO Den ”övergivna” gruvan 21166

Klassisk Minecraft action med favoritkaraktrer frn Minecraft

lego 21166 den overgivna gruvan
 • 248 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21166 SKU

LEGO Minecraft Den övergivna gruvan (21166) ger liv åt klassisk Minecraft action i den verkliga världen när barn hjälper spelets huvudperson att gräva i gruvan, bygga och utforska, samtidigt som han försöker överleva ständiga attacker av olika fientliga varelser. Praktiska Minecraft gruväventyr. Barn hänger med Steve när han försöker gräva fram kol, järn och diamanter – …

Läs mer...

Priser LEGO Den ”övergivna” gruvan 21166

Proshop.se Proshop.se -22% 225 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -7% 269 kr Se
LEGO.com LEGO.com -3% 280 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 429 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Den ”övergivna” gruvan 21166

LEGO Minecraft Den övergivna gruvan (21166) ger liv åt klassisk Minecraft action i den verkliga världen när barn hjälper spelets huvudperson att gräva i gruvan, bygga och utforska, samtidigt som han försöker överleva ständiga attacker av olika fientliga varelser.

Praktiska Minecraft gruväventyr
Barn hänger med Steve när han försöker gräva fram kol, järn och diamanter – samtidigt som han attackeras av en läskig zombie, en ruggig spindel och levande slem. Spelare måste locka de fientliga varelserna till grottans ingång och sedan använda en handmanövrerad maskin för att dumpa grus på dem från hög höjd.

Ge liv åt Minecraft med LEGO bygg- och lekset!
Letar du efter den bästa födelsedagspresenten eller julklappen till ett Minecraft fan? LEGO Minecraft lekseten lägger allt det roliga i onlinespelet och mer därtill i barns händer.

 • LEGO Minecraft Den övergivna gruvan (21166) ger liv åt klassisk Minecraft action i den verkliga världen när barn hjälper spelets huvudperson att gräva i gruvan, bygga och utforska medan han attackeras av olika fientliga varelser.
 • Innehåller en bekant uppsättning Minecraft karaktärer och varelser: Steve, en zombie, en spindel och levande slem. Setet innehåller även kol-, järn- och diamantdelar och en grustipparfunktion.
 • Spelare måste hjälpa Steve att gräva fram viktiga tillgångar samtidigt som de lockar zombien, spindeln och det levande slemmet till grottans ingång där barn kan använda en handmanövrerad funktion för att släppa ner stenar på dem från hög höjd.
 • En perfekt födelsedagspresent eller julklapp till barn från 7 år som vill ta sina Minecraft äventyr till en ny dimension.
 • Det här mångsidiga LEGO Minecraft leksetet är 14 cm högt, 19 cm brett och 12 cm djupt. Utformat för att inspirera till oändlig, fantasifull lek. Setet kan också enkelt kombineras med andra LEGO Minecraft leksaker.
 • Inga batterier behövs. Det här LEGO Minecraft setet drivs av barns fantasi – så det roliga tar aldrig slut! Den praktiska leken förbättrar barns finmotorik, kreativitet och problemlösningsförmåga.
 • Enkla, tryckta instruktioner gör att barn kan börja bygga och leka direkt för mesta möjliga skoj med de coola karaktärerna, roliga funktionerna och välbekanta Minecraft platserna.
 • LEGO Minecraft byggset tar all onlinespänning från Minecraft till den verkliga världen. LEGO Minecraft seten innehåller högkvalitativa, autentiska modeller som tar barns lekupplevelser till en ny dimension!
 • LEGO byggset uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att ditt barns byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna i världen.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Den ”övergivna” gruvan
SKU
21166
UPC
673419340212
Delar
248
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
290 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.