LEGO Bigården 21165

Surrande bilekar med det hr praktiska LEGO Minecraft leksetet

lego 21165 bigarden
 • 238 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21165 SKU

LEGO Minecraft Bigården (21165) är fullt av rolleksmöjligheter. Både de som spelar Minecraft och de som inte gör det kan njuta av oändliga, praktiska och fantasifulla lekar med roliga karaktärer och varelser från onlinespelet. Obegränsad lek med inspiration från Minecraft. Barn kan följa med de vänliga bina när de hjälper blommor och grödor att växa och …

Läs mer...

Priser LEGO Bigården 21165

Fyndiq.se Fyndiq.se 290 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Bigården 21165

LEGO Minecraft Bigården (21165) är fullt av rolleksmöjligheter. Både de som spelar Minecraft och de som inte gör det kan njuta av oändliga, praktiska och fantasifulla lekar med roliga karaktärer och varelser från onlinespelet.

Obegränsad lek med inspiration från Minecraft
Barn kan följa med de vänliga bina när de hjälper blommor och grödor att växa och gör honung i bikupan. Men de måste också jaga bort en svärm arga bin som flyger tillsammans genom luften, surrar runt i cirklar och flygerfritt för att attackera fåren och den rädda bybon. Det här setet är spännande, engagerande och pedagogiskt, med innovativa, praktiska funktioner, en bevingad biodlare, bybo och 8 surriga bin – så det roliga kan börja direkt.

Minecraft action kommer till liv i verkligheten med LEGO byggleksaker!
Letar du efter den bästa födelsedagspresenten eller julklappen till ett Minecraft fan? LEGO Minecraft lekseten lägger allt det roliga i onlinespelet och mer därtill i barns händer.

 • LEGO Minecraft Bigården (21165) innehåller karaktärer och varelser från onlinespelet och surrar av praktiska rolleksmöjligheter för alla som spelar Minecraft och alla andra.
 • Med en biodlare med elytravingar, bybo, lamm, 4 vänliga bin och 4 arga bin. Setet har också en roterande flygfunktion så att bina kan flyga iväg och ställa till oreda!
 • Barn kan följa med 4 vänliga bin som hjälper blommor och grödor att växa – och de kan hjälpa biodlaren att jaga undan 4 arga bin som svävar i luften, surrar runt i cirklar och flyger fritt för att skrämma fåren och bybon.
 • Minecraft spelare eller inte – barn från 8 år kommer att ha superkul med den här roliga bileksaken. Perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till barn som letar efter nya sätt att spela sitt favoritspel.
 • Det här mångsidiga LEGO Minecraft leksetet är 19 cm högt, 16 cm brett och 13 cm djupt. Spelare kan bygga, leka, bygga om och leka igen, och kombinera det med andra LEGO Minecraft leksaker för ännu mer skoj.
 • Det här LEGO Minecraft setet kräver inga batterier eftersom det drivs enbart av barns fantasi! De praktiska lekarna förbättrar barns finmotorik, kreativitet och problemlösningsförmåga, oavsett om de leker på egen hand eller med vänner.
 • Enkla, tryckta instruktioner gör det enkelt för barn att genast börja bygga, leka och få mesta möjliga skoj med LEGO Minecraft.
 • LEGO Minecraft byggset tar all onlinespänning från Minecraft till den verkliga världen. LEGO Minecraft seten innehåller högkvalitativa, autentiska modeller som tar barns lekupplevelser till en ny dimension!
 • LEGO byggset uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att ditt barns byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna i världen.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Bigården
SKU
21165
UPC
673419340205
Delar
238
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
259 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.