LEGO Korallrevet 21164

Minecraft undervattensventyr

lego 21164 korallrevet
 • 92 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21164 SKU

Ge liv åt Minecraft, det enormt populära onlinespelet för barn, i den verkliga världen med det praktiska setet LEGO Minecraft Korallrevet (21164). Med oändligt ombyggbara LEGO klossar tar de kreativa bygglekarna aldrig slut.Autentisk Minecraft action i ett undervattensäventyrBarn kan följa med Minecrafts populära våghals Alex när hon dyker ner i Minecraft havet i jakt på …

Läs mer...

Priser LEGO Korallrevet 21164

Proshop.se Proshop.se -1% 129 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -1% 129 kr Se
LEGO.com LEGO.com 130 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 293 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Korallrevet 21164

Ge liv åt Minecraft, det enormt populära onlinespelet för barn, i den verkliga världen med det praktiska setet LEGO Minecraft Korallrevet (21164). Med oändligt ombyggbara LEGO klossar tar de kreativa bygglekarna aldrig slut.Autentisk Minecraft action i ett undervattensäventyrBarn kan följa med Minecrafts populära våghals Alex när hon dyker ner i Minecraft havet i jakt på dolda skatter i det färgglada korallrevet. Setet är fullspäckat med fantasifulla Minecraft funktioner – från blåsfiskarna som simmar förbi till skattkistan som plötsligt dyker upp. Och precis som i alla spännande Minecraft berättelser finns det också en nervkittlande svärdstrid mot en drunknad zombie.

 • LEGO Minecraft Korallrevet (21164) är en praktisk överraskning för Minecraft spelare som ger liv åt spelets undervattensäventyr med oändligt ombyggbara LEGO klossar.
 • Hållbart LEGO Minecraft set med den populära spelkaraktären Alex, med dykarhjälm, magiska byxor och svärd, plus en drunknad, 2 blåsfiskar (1 ”uppblåst”, 1 normal) och tillbehör.
 • Barn kan följa med Alex, den våghalsiga Minecraft hjälten, när hon dyker ner i havet för att söka efter gömda skatter i det färgglada korallrevet och kämpar mot ett överraskande anfall av en drunknad.
 • För byggare från 7 år. Överraska Minecraft spelare med en verklig Minecraft modell. Den perfekta överraskningen för spelare som vill ta sin Minecraft upplevelse till nästa nivå.
 • Setet är 7 cm högt, 10 cm brett och 10 cm djupt – lagom litet för praktiska lekar och stort nog som imponerande uppvisningsmodell.
 • Den färgglada korallrevsscenen är fullspäckad med autentiska Minecraft detaljer och häftiga tillbehör, som den gömda skattkistan som kan öppnas för att avslöja en fisk och en pärla.
 • Detta LEGO Minecraft set är gjort för att hålla och är oändligt ombyggbart och lätt att kombinera med andra LEGO Minecraft set.
 • Det breda utbudet av LEGO Minecraft lekset ger liv åt onlinespelet med karaktärer, scener och funktioner som återskapas med en fantasifull blandning av hållbara LEGO klossar.
 • LEGO delar uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Korallrevet
SKU
21164
EAN
5702016913569
UPC
673419340557
Delar
92
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
130 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.