LEGO Skaparlådan 3.0 21161

Slpp loss Minecraft spelares kreativitet med praktiska LEGO lekar

lego 21161 skaparladan 3 0 scaled
 • 564 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21161 SKU

LEGO Minecraft Skaparlådan 3.0 (21161) tar den roliga spänningen från Minecraft till den verkliga världen med ett mångsidigt set med LEGO byggklossar och delar. Cool byggleksak för Minecraft spelare. Skaparlådan sprudlar av Minecraft idéer och inspiration. Med populära karaktärer från spelet – Steve, Alex, en Creeper, en gris och en zombie – och massor av roliga …

Läs mer...

Priser LEGO Skaparlådan 3.0 21161

Lego.com LEGO.com 999 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 480 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Skaparlådan 3.0 21161

LEGO Minecraft Skaparlådan 3.0 (21161) tar den roliga spänningen från Minecraft till den verkliga världen med ett mångsidigt set med LEGO byggklossar och delar.

Cool byggleksak för Minecraft spelare
Skaparlådan sprudlar av Minecraft idéer och inspiration. Med populära karaktärer från spelet – Steve, Alex, en Creeper, en gris och en zombie – och massor av roliga funktioner – från en TNT-funktion till en strid mot Creeper – får detta lekset dina Minecraft äventyr att komma till liv!

Interaktiva instruktioner
Instructions PLUS är en interaktiv guide för smarta enheter i den kostnadsfria appen LEGO Bygginstruktioner. Visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper barn att ha roligt samtidigt som de bygger slottet och bondgården på egen hand. Alternativa byggen finns tillgängliga online.

Minecraft spelet kommer till liv med LEGO klossar och figurer
LEGO Minecraft seten sätter kreativa fantasilekar i barnens händer. Denna coola samling Minecraft byggleksaker tar spelare till en ny dimension med fantasifulla lekar!

 • Få Minecraft spelares kreativa äventyr att komma till liv i verkligheten med Skaparlådan 3.0 (21161). Den är full av LEGO Minecraft byggklossar och välkända figurer som inspirerar till oändliga fantasilekar!
 • Denna Minecraft byggleksak innehåller 564 klossar och delar, plus populära karaktärer från spelet – Steve, Alex, Creeper, gris och zombie – och en mängd roliga funktioner, från en TNT-funktion till en Creeper-strid.
 • Setet innehåller allt barn behöver för att iscensätta fantasifulla Minecraft äventyr i ett coolt slott, på en livlig bondgård eller i egna häftiga miljöer där de kan utforska nya sätt att spela sitt favoritspel.
 • LEGO Minecraft Skaparlådan 3.0 är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till spelare från 8 år. Denna byggleksak ger barn oändligt med praktiska Minecraft äventyr, oavsett om de leker på egen hand eller med vänner.
 • Slottet är 18 cm högt, 27 cm brett och 26 cm djupt, och bondgården är 16 cm hög, 26 cm bred och 26 cm djup – detta lekset erbjuder Minecraft skoj i stor skala.
 • Denna byggbara Minecraft leksak kräver inga batterier. Lekarna drivs av barns fantasi – så det roliga tar aldrig slut.
 • Tryckta instruktioner är bra men digitala Instructions PLUS är GRYMMA! Med appen LEGO Bygginstruktioner kan även yngre byggare zooma, rotera och visualisera sina modeller när de skapar egna Minecraft världar.
 • LEGO Minecraft seten kombinerar onlinespänningen från Minecraft med praktiskt byggande. Med detaljerade modeller, delar och karaktärer, plus massor av roliga funktioner, erbjuder dessa set en ny dimension av Minecraft skoj.
 • LEGO byggseten uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång, och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att ditt barns byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna i världen.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Skaparlådan 3.0
SKU
21161
EAN
5702016618280
UPC
673419319058
Delar
564
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
999 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.