LEGO Illagers anfaller 21160

Lekset med Minecraft by och en bitande delggare!

lego 21160 illagers anfaller scaled
 • 562 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21160 SKU

Actionspäckade LEGO Minecraft äventyr med inspirerande miljöer, coola tillbehör och favoritkaraktärer från det populära datorspelet. Allt kan hända när den mystiska Minecraft figuren Kai anländer för att kämpa mot de fientliga inkräktarna!Många sätt för barn att bygga, leka och skapa!Med 3 Minecraft platser – ett ökenhus med platt tak, en handelspost och ett fält med …

Läs mer...

Priser LEGO Illagers anfaller 21160

Lego.com LEGO.com 849 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Illagers anfaller 21160

Actionspäckade LEGO Minecraft äventyr med inspirerande miljöer, coola tillbehör och favoritkaraktärer från det populära datorspelet. Allt kan hända när den mystiska Minecraft figuren Kai anländer för att kämpa mot de fientliga inkräktarna!Många sätt för barn att bygga, leka och skapa!Med 3 Minecraft platser – ett ökenhus med platt tak, en handelspost och ett fält med grödor – kan spelare arrangera om setet för oändliga rolleksscenarier. Det roliga fortsätter inomhus när hustaket tas av. Förutom de vänliga byborna, Illagers som är nya för januari 2020, försvarare och massor av djur och tillbehör finns även en grym bitande ödeläggare att kämpa mot! Den är stor nog för att en Minecraft figur ska kunna rida på den och dess käkar är rörliga!Ge liv åt Minecraft action med LEGO klossar och figurer!LEGO Minecraft lekset sätter fria, självständiga lekar och grupplekar i barns händer. Med de byggbara Minecraft figurerna som är nya för januari 2020 vill leken aldrig ta slut!

 • Ta Minecraft spelare till en ny dimension med detta actionspäckade LEGO Minecraft set. Barn kan arrangera om de 3 sektionerna för att inspirera till oändliga, praktiska äventyr där de slåss mot de fientliga mobsen och deras bitande ödeläggare!
 • Barn kommer att älska Illagers, som är nya för januari 2020, och deras stora, bitande ödeläggare, som Illagers kan rida på. Dessa skurkar skapar konflikter och action i spelet och alla andra LEGO Minecraft set.
 • Den mystiska figuren Kai skyndar föratt rädda byborna, deras ökenhus, handelspost och grödor. Och när striden är över kan spelare arrangera om setets 3 sektioner för ännu fler spännande äventyr.
 • Pojkar och flickor från 7 år kommer att älska att bygga, leka, arrangera om och leka igen med detta mångsidiga Minecraft set. Perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till barn som letar efter nya sätt att spela sitt favoritspel.
 • Detta set med 3 sektioner är 46 cm långt, 34 cm brett och 26 cm högt. Och när sektionerna arrangeras om och kombineras med andra LEGO set blir det roliga bara större och större!
 • Detta batterifria, praktiska lekset förbättrar barns finmotorik, kreativitet och problemlösningsförmåga. Oavsett om de leker självständigt eller i grupp kommer barnens fantasi att se till att lekarna aldrig tar slut!
 • Barn kan antingen njuta av fritt byggskoj direkt eller använda instruktionerna för att komma igång! Och om du tappar bort guiden kan du ladda ner en ny från LEGO.comuildinginstructions.
 • LEGO Minecraft byggset tar all onlinespänning från Minecraft till den verkliga världen. LEGO Minecraft seten innehåller högkvalitativa, autentiska modeller som tar barnens lekupplevelser till en ny dimension!
 • LEGO byggset uppfyller de högsta branschstandarderna plus våra egna rigorösa kvalitetskriterier för att säkerställa att byggklossarna är hållbara, kompatibla och enkla att sätta ihop och ta isär!
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO klossar och delar för att se till att de uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna så att du kan vara säker på att ditt barn är säkert.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Illagers anfaller
SKU
21160
EAN
5702016618273
UPC
673419319041
Delar
562
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
849 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.