LEGO Pandagården 21158

Rrliga pandor att ta hand om i Minecraft Pandagrden!

lego 21158 pandagarden scaled
 • 204 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21158 SKU

Känner du en Minecraft spelare som skulle älska att ta hand om de söta pandafigurerna från datorspelet Minecraft? Nu är det möjligt! Byggsetet LEGO Minecraft Pandagården får dessa äventyr att komma till liv och ger barn en autentisk, praktisk Minecraft lekupplevelse i den verkliga världen.Barn skapar sina egna Minecraft berättelser med ett LEGO byggset!Barn från …

Läs mer...

Priser LEGO Pandagården 21158

Lego.com LEGO.com 259 kr Se
Amazon.se Amazon.se 360 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Pandagården 21158

Känner du en Minecraft spelare som skulle älska att ta hand om de söta pandafigurerna från datorspelet Minecraft? Nu är det möjligt! Byggsetet LEGO Minecraft Pandagården får dessa äventyr att komma till liv och ger barn en autentisk, praktisk Minecraft lekupplevelse i den verkliga världen.Barn skapar sina egna Minecraft berättelser med ett LEGO byggset!Barn från 7 år kan fortsätta sina Minecraft äventyr i en fysisk miljö. De kan ta hand om och underhålla pandaungen, förbereda byggnaden och sängen på taket där den lekfulla ungen sover och ställa fram mat till alla. Det finns massor av bambu som pandorna kan knapra på och Alex är här med en smaskig leksakstårta!Söta pandor gör LEGO Minecraft ännu mer magiskt! Det bästa av allt för vuxna är att detta set är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till barn. LEGO Minecraft set sätter fria, självständiga lekar i barns händer. Och med de rörliga, söta pandorna som är nya för januari 2020 – kommer de aldrig att vilja sluta leka!

 • Mångsidigt pandalekset som får favoritberättelserna från Minecraft att komma till liv. Barn kan njuta av praktiska Minecraft lekar och äventyr när de bygger LEGO pandagården och tar hand om de söta leksakspandorna.
 • Minecraft världens sötaste mobs – nya för januari 2020! Mamman och pandaungen kan sitta, stå och röra sina huvuden. En ozelot är på besök, det finns bambu att äta och Alex har med sig en paj att dela på!
 • Barn kan bygga och leka med sina egna Minecraft miljöer. Det finns en koja att förbereda för pandorna, med en säng på taket för de trötta ungarna. Och om det finns Minecraft guld att bryta har Alex sin diamanthacka!
 • Detta mångsidiga Minecraft lekset är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 7 år. Perfekt för alla som älskar pandor och Minecraft spelare som letar efter nya sätt att spela sitt favoritspel.
 • Leksetet är 19 cm långt, 9 cm högt och 8 cm brett och får Minecraft spänningen att komma till liv i den verkliga världen – och barn kan utöka det roliga ännu mer genom att kombinera det med andra LEGO set.
 • Inga batterier behövs, så det roliga börjar direkt när lådan öppnats! De praktiska, självständiga lekarna drivs av barns fantasi – vilket förbättrar deras finmotorik, kreativitet och problemlösningsförmåga.
 • Enkla instruktioner får barn att bygga och leka på en gång! Och om du tappar bort instruktionerna kan du ladda ner nya från LEGO.comuildinginstructions.
 • Varje LEGO Minecraft byggleksak flyttar Minecrafts onlinespänning till den verkliga världen. LEGO Minecraft seten innehåller högkvalitativa, autentiska modeller som tar barnens lekupplevelser till en ny dimension!
 • Alla LEGO leksaker uppfyller de högsta branschstandarderna samt våra egna kvalitetskriterier. Du kan vara säker på att de är hållbara, kompatibla och kan enkelt sättas ihop och dras isär – och så har det varit sedan 1958!
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO klossar och delar för att se till att de uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna så att du kan vara säker på att ditt barn är säkert.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Pandagården
SKU
21158
EAN
5702016618259
UPC
673419319027
Delar
204
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
259 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.