LEGO 21108 Ghostbusters Ecto-1

Svårt att hitta
lego 21108 ghostbusters ecto 1
  • 508 Delar
  • LEGO Ideas Tema
  • 21108 SKU

Fira 30 år av spännande spökjakter med den klassiska Ghostbusters Ecto-1 bilen! Det här roliga och klassiska fordonet från 80-talssuccén har valts ut av medlemmarna i LEGO Ideas (tidigare CUUSOO) och är fullmatat med all den paranormala spårutrustning som behövs för att hitta de kusliga spökena. Fordonet har också en cool Ghostbusters logotyp, avtagbart tak, spårdator …

Läs mer...

Priser LEGO 21108 Ghostbusters Ecto-1

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO 21108 Ghostbusters Ecto-1

Fira 30 år av spännande spökjakter med den klassiska Ghostbusters Ecto-1 bilen! Det här roliga och klassiska fordonet från 80-talssuccén har valts ut av medlemmarna i LEGO Ideas (tidigare CUUSOO) och är fullmatat med all den paranormala spårutrustning som behövs för att hitta de kusliga spökena. Fordonet har också en cool Ghostbusters logotyp, avtagbart tak, spårdator och plats för tre minifigurer. Detta unika set innehåller även en spännande broschyr med bygginstruktioner, utvalda bilder ochbakgrundsinformation om den klassiska Ghostbusters filmen. Så om du misstänker att det pågår något skumt i dina kvarter, ta på dig ditt protonpack och gör dig redo att hjälpa Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler och Winston Zeddemore att jaga spöken. Innehåller fyra minifigurer med protonpack.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ghostbusters Ecto-1
SKU
21108
EAN
5702015287593
Delar
508
Tema
LEGO Ideas
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
549 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.