LEGO Taj Mahal 21056

Bygg och visa upp den imponerande skalenliga modellen LEGO Taj Mahal

lego 21056 taj mahal
 • 2022 Delar
 • LEGO Architecture Tema
 • 21056 SKU

Oavsett om du har haft turen att få besöka Taj Mahal och vill ha en speciell souvenir från din upplevelse eller om du drömmer om att besöka byggnaden en dag eller bara uppskattar vackra byggnader är detta LEGO Architecture Landmarks Collection set (21056) perfekt för dig. Underbara detaljer. Denna inspirerande, handgripliga utmaning att njuta av på …

Läs mer...

Priser LEGO Taj Mahal 21056

Proshop.se Proshop.se -12% 1 450 kr Se
LEGO.com LEGO.com -4% 1 580 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 902 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Architecture

Beskrivning LEGO Taj Mahal 21056

Oavsett om du har haft turen att få besöka Taj Mahal och vill ha en speciell souvenir från din upplevelse eller om du drömmer om att besöka byggnaden en dag eller bara uppskattar vackra byggnader är detta LEGO Architecture Landmarks Collection set (21056) perfekt för dig.

Underbara detaljer
Denna inspirerande, handgripliga utmaning att njuta av på fritiden låter dig återskapa en symbol för evig kärlek och ett av världens arkitektoniska underverk i LEGO stil. Låt dig fängslas av de autentiska detaljerna som kryptan med Mumtaz och Shah Jahans gravar, huvudsalen med 2 kenotafer, monumentala portaler, den stora kupolen, 4 chattris och 4 smala minareter. En LEGO kloss med texten ”Taj Mahal” fulländar denna skalenliga modell som garanterat kommer att imponera var den än visas upp.

Underbar gåva
Detta set är en del av en samling högkvalitativa LEGO modellset för vuxna och blir en fantastisk present till dig själv. Det är också en inspirerande gåva till LEGO fans och alla som har en passion för Taj Mahal, Indien, resor eller arkitektur.

 • Bygg och visa upp en egen symbol för evig kärlek med denna spektakulärt detaljerade LEGO Architecture Landmarks Collection modell (21056) av Taj Mahal.
 • Kryptan med Mumtaz och Shah Jahans gravar, huvudsalen med 2 kenotafer, portalerna, den stora kupolen, 4 chattris, 4 minareter och andra autentiska detaljer är vackert återskapade i LEGO stil.
 • Huvudsalen kan tas loss för att se kryptan under. Den skalenliga modellen innehåller också en LEGO kloss med texten ”Taj Mahal” för att fullända denna iögonfallande uppvisningsmodell.
 • Oavsett om du har besökt eller drömmer om att besöka Indien och Taj Mahal eller bara älskar resor och arkitektur är detta byggset för dig. Det blir också en väldigt speciell gåva till kreativa vänner.
 • Denna byggbara arkitektoniska modell är 20 cm hög, 23 cm bred och 23 cm djup och blir en imponerande uppvisningsmodell till hemmet eller arbetsplatsen.
 • Med detta byggbara samlarset med 2 022 delar får du uppleva njutningen i att fördjupa dig i en komplex byggutmaning som gör dig avkopplad och utvilad och ger dig en känsla av prestation.
 • Innehåller steg-för-steg-instruktioner så att även LEGO nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp, plus en broschyr som berättar historien om Taj Mahal. (Endast på engelska. Ladda ner andra språk på LEGO.com/architecture.)
 • Setet LEGO Architecture Taj Mahal ingår i en samling högkvalitativa byggset designade för vuxna som du som gillar handgripliga, kreativa projekt.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är säkra och robusta att sätta ihop.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Taj Mahal
SKU
21056
UPC
673419339834
Delar
2022
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 650 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.