LEGO Vita huset 21054

Ditt nsta gr-det-sjlv-projekt: att bygga Vita huset!

lego 21054 vita huset scaled
 • 1483 Delar
 • LEGO Architecture Tema
 • 21054 SKU

Du är upptagen. Det känns som om du alltid är på väg någonstans. Så när du har lite tid över gillar du att ladda batterierna med att fokusera på en rolig, kreativ utmaning. Att bygga Vita huset med LEGO klossar handlar precis om det. Upptäck detaljerna. Med detta praktiska, uppslukande projekt kan du återskapa detaljerna från …

Läs mer...

Priser LEGO Vita huset 21054

Proshop.se Proshop.se -30% 964 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -27% 999 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -12% 1 199 kr Se
Lego.com LEGO.com 1 370 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Architecture

Beskrivning LEGO Vita huset 21054

Du är upptagen. Det känns som om du alltid är på väg någonstans. Så när du har lite tid över gillar du att ladda batterierna med att fokusera på en rolig, kreativ utmaning. Att bygga Vita huset med LEGO klossar handlar precis om det.

Upptäck detaljerna
Med detta praktiska, uppslukande projekt kan du återskapa detaljerna från de nyklassiska kolumnerna på presidentens bostad och pelargången som förbinder den östra och västra flygeln med den omgivande trädgården och fontänen. Modellen LEGO Architecture Vita huset (21054) kan delas i 3 sektioner för närmare inspektion och innehåller en LEGO kloss med texten ”The White House” som sätter pricken över i på denna inspirerande uppvisningsmodell.

LEGO set för din livsstil
Fly från vardagens stress och koppla av när du skapar denna eleganta modell som passar bra att visa upp både hemma och på jobbet. Ingår i en samling inspirerande LEGO byggset för vuxna som är intresserade av konst, design, arkitektur och populärkultur – den perfekta presenten till hobbyentusiasten i ditt liv.

 • Denna LEGO Architecture uppvisningsmodell av Vita huset (21054) fångar vackert den storslagna nyklassiska designen hos den världsberömda byggnaden som har bebotts av USA:s presidenter sedan 1800.
 • Njut av detta LEGO byggset för vuxna, med detaljer som en residensvåning, västra flygeln, östra flygeln och Vita husets anslutande pelargång, plus rosenträdgården och Jacqueline Kennedys trädgård.
 • Modellen kan enkelt delas i 3 sektioner för närmare inspektion av de arkitektoniska detaljerna. Den har också en LEGO kloss med texten ”The White House” som fulländar denna uppseendeväckande modell.
 • Om du har besökt eller drömt om att besöka Vita huset på 1600 Pennsylvania Avenue i Washington DC eller bara älskar resor, arkitektur, historia och design är detta kreativa byggset något för dig.
 • Denna byggbara LEGO Architecture modell är 11 cm hög, 47 cm bred och 20 cm djup – en snygg uppvisningsmodell till hemmet eller kontoret. Det är också den perfekta presenten till kreativa vänner.
 • Inga batterier behövs – detta eleganta gör-det-själv-projekt handlar om att återskapa Vita huset med LEGO klossar så att du kan fokusera på en aktivitet som gör dig utvilad och avslappnad.
 • Innehåller tydliga instruktioner så att även LEGO nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp, plus en snygg broschyr om Vita husets historia. (Endast på engelska. Ladda ner andra språk på LEGO.com/architecture.)
 • Detta byggset för vuxna är en del av en samling inspirerande LEGO modellset somär designade för dig, den kräsna hobbyentusiasten, som letar efter nästa kreativa projekt.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas grundligt för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna, vilket innebär att denna miniatyrmodell av Vita huset är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vita huset
SKU
21054
UPC
673419318310
Delar
1483
Tema
LEGO Architecture
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 370 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.