LEGO Tokyo 21051

Samlarset fr vuxna som vill visa upp Tokyos vackra skyline!

lego 21051 tokyo scaled
 • 547 Delar
 • LEGO Architecture Tema
 • 21051 SKU

Återskapa några av Tokyos mest berömda byggnader med LEGO Architecture Skyline Collection 21051. En fantastisk souvenir för alla som besökt Tokyo och den perfekta presenten till vuxna som bor eller har bott i Japans huvudstad, eller kanske drömmer om att besöka den. Även LEGO nybörjare kan ta en paus från vardagen och njuta av en …

Läs mer...

Priser LEGO Tokyo 21051

Lego.com LEGO.com 749 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Architecture

Beskrivning LEGO Tokyo 21051

Återskapa några av Tokyos mest berömda byggnader med LEGO Architecture Skyline Collection 21051. En fantastisk souvenir för alla som besökt Tokyo och den perfekta presenten till vuxna som bor eller har bott i Japans huvudstad, eller kanske drömmer om att besöka den. Även LEGO nybörjare kan ta en paus från vardagen och njuta av en avkopplande byggupplevelse.Ikoniska byggnaderDetta set innehåller modeller av TOKYO SKYTREE, Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower och Tokyo Big Sight. Den körsbärsträdsfyllda parken Chidorigafuchi, ett klassiskt pagodtorn och Shibuya Crossing finns också med. Tillsammans på basplattan med en Tokyo-namnskylt bildar de en kompakt, effektfull uppvisningsmodell.Vi introducerar LEGO Architecture ...LEGO Architecture seten fångar det storslagna i världens mest välkända byggnader, monument och städer. Från ikoniska landmärken till skylinemodeller – det finns något för alla som är intresserade av arkitektur, resor, historia och design.

 • Bygg denna vackra LEGO Architecture Tokyo skylinemodell för vuxna, med autentiskt detaljerade modeller av ikoniska byggnader och landmärken, och visa upp din passion för denna färgstarka stad.
 • Detta samlarset innehåller byggbara modeller av Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, TOKYO SKYTREE, parken Chidorigafuchi, Shibuya Crossing och mer för att väcka nostalgiska minnen.
 • Denna modell innehåller en basplatta med en Tokyo-namnskylt och passar perfekt att visa upp både hemma och på kontoret. Och lär dig mer om Tokyo och modelldesignern i broschyren (Endast på engelska. Ladda ner andra språk på LEGO.com/architecture.)
 • Även nya LEGO arkitekter kan njuta av detta lättbyggda arkitekturset, och det är en cool och kreativ japansk present till vuxna från 16 år som har varit till Tokyo, drömt om att besöka staden eller bor/har bott där.
 • Denna byggbara skylinemodell är 28 cm hög, 27 cm bred och 10 cm djup – du behöver inte mycket utrymme för att visa upp den, men dess starka färger och autentiska detaljer kommer att dra uppmärksamhet till sig!
 • Inga batterier behövs – denna arkitekturmodell för vuxna erbjuder en avstressande, avkopplande byggupplevelse med enbart LEGO klossar. Så glöm dina bekymmer, koppla av och skapa en vacker uppvisningsmodell!
 • Funderar du på att köpa denna unika Tokyo-present till någon som är LEGO nybörjare? Inga problem. Den levereras med enkla, tryckta bygginstruktioner. Öppna lådan och kör igång!
 • LEGO Architecture samlarmodellerna är perfekta att visa upp och innehåller ikoniska landmärken och skylinemodeller med en rad givande byggupplevelser för alla som är intresserade av arkitektur, resor, historia och design.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO klossar testas på alla tänkbara sätt för att säkerställa att varje LEGO Architecture byggset uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och att din Tokyo-souvenir är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Tokyo
SKU
21051
EAN
5702016617337
UPC
673419319409
Delar
547
Tema
LEGO Architecture
Ålder
16+ år
LEGO pris
749 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.