LEGO Paris 21044

Hylla Paris arkitektur med LEGO Architecture Paris Skyline setet!

lego 21044 paris scaled
 • 649 Delar
 • LEGO Architecture Tema
 • 21044 SKU

Förena Paris ikoniska sevärdheter med denna magnifika skylinemodell av Paris. Samlarsetet LEGO Architecture Skyline 21044 innehåller Triumfbågen, Champs-Elysées, Montparnassetornet, Grand Palais, Eiffeltornet och Louvren, och fulländas med gräs- och trädområden samt en dekorativ Paris-skylt. Setet har utformats för att ge alla med ett intresse för arkitektur, resor, historia och design en berikande och avslappnande byggupplevelse …

Läs mer...

Priser LEGO Paris 21044

Proshop.se Proshop.se -38% 409 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -10% 595 kr Se
LEGO.com LEGO.com -5% 630 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Architecture

Beskrivning LEGO Paris 21044

Förena Paris ikoniska sevärdheter med denna magnifika skylinemodell av Paris. Samlarsetet LEGO Architecture Skyline 21044 innehåller Triumfbågen, Champs-Elysées, Montparnassetornet, Grand Palais, Eiffeltornet och Louvren, och fulländas med gräs- och trädområden samt en dekorativ Paris-skylt. Setet har utformats för att ge alla med ett intresse för arkitektur, resor, historia och design en berikande och avslappnande byggupplevelse och är en magnifik dekoration både hemma och på kontoret. Varje skylinemodell är en skalenlig kopia av de verkliga byggnaderna, med verklighetstrogna färger.

 • Paris i tolkning av LEGO Architecture.

 • Innehåller ett urval av Paris berömda sevärdheter, inklusive Triumfbågen, Champs-Elysées, Montparnassetornet, Grand Palais, Eiffeltornet och Louvren, plus gräs- och trädområden.
 • Det medföljande häftet innehåller information om varje byggnads formgivare, arkitektur och historia, liksom historiska fakta om Paris och stadens arkitektur. (Endast på franska och engelska. Fler språk kan laddas ner från LEGO.com/architecture.)
 • Innehåller en 4x32-basplatta med en dekorativ Paris-skylt.
 • Bygg världens mest levande städer med samlingen LEGO Architecture Skyline.
 • LEGO Architecture seten är en hyllning till världsberömd arkitektur, och klossmodellerna är utvecklade för alla som är intresserade av resor, design, arkitektur och historia.
 • Setet innehåller över 694 delar.
 • Modellen är 22 cm hög, 28 cm bred och 11 cm djup.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Paris
SKU
21044
UPC
673419302470
Delar
649
Tema
LEGO Architecture
Ålder
12+ år
LEGO pris
660 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.