LEGO Frihetsgudinnan 21042

Skapa en klassisk frihetssymbol Frihetsgudinnan!

lego 21042 frihetsgudinnan scaled
  • 1685 Delar
  • LEGO Architecture Tema
  • 21042 SKU

Hylla en fantastisk blandning av arkitektur och skulptur med LEGO Architecture setet 21042 Frihetsgudinnan. USA:s klassiska frihetssymbol sträcker sig 93 meter över Liberty Island i New Yorks hamn, där den välkomnar sjöfarare från hela världen. Den här imponerande LEGO tolkningen återger monumentets harmoniska blandning av skulptur och arkitektur med sin mycket detaljerade, sköldbeklädda piedestal, sina …

Läs mer...

Priser LEGO Frihetsgudinnan 21042

Proshop.se Proshop.se -38% 881 kr Se
LEGO.com LEGO.com -4% 1 370 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -2% 1 408 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Architecture

Beskrivning LEGO Frihetsgudinnan 21042

Hylla en fantastisk blandning av arkitektur och skulptur med LEGO Architecture setet 21042 Frihetsgudinnan. USA:s klassiska frihetssymbol sträcker sig 93 meter över Liberty Island i New Yorks hamn, där den välkomnar sjöfarare från hela världen. Den här imponerande LEGO tolkningen återger monumentets harmoniska blandning av skulptur och arkitektur med sin mycket detaljerade, sköldbeklädda piedestal, sina klossdetaljer och kolonnförsedda balkonger. Den vackert utformade Frihetsgudinnan har böljande klänning, brutna bojor, krona med 7 pikar, ikonisk tavla och en gyllene fackla i den uppsträckta armen. Modellen fulländas med sin autentiska färgskala i sandgrönt och beige och sin dekorativa namnskylt. Modellen ger alla med intresse för arkitektur, resor, historia och design en berikande byggupplevelse och passar perfekt att visa upp i både hem- och kontorsmiljöer.

  • LEGO Architecture modell av ett verkligt arkitektoniskt landmärke – Frihetsgudinnan.

  • Med en detaljrik piedestal med sköld- och klossdetaljer, kolonnförsedda balkonger och en staty av Frihetsgudinnan med böljande klänning, krona med 7 pikar, ikonisk tavla och gyllene fackla.
  • Det medföljande häftet innehåller information om byggnadens design, arkitektur och historia. (Endast på engelska och franska. Fler språk kan laddas ner från LEGO.com/architecture.)
  • LEGO Architecture är en hyllning till världsberömd arkitektur, och LEGO klossmodellerna är utvecklade för alla som är intresserade av resor, arkitektur, historia och design.
  • Setet innehåller över 1 685 LEGO delar.
  • Njut av en utmanande och berikande byggupplevelse med det här LEGO Architecture setet.
  • Modellen är 44 cm hög, 14 cm bred och 14 cm djup.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Frihetsgudinnan
SKU
21042
UPC
673419283328
Delar
1685
Tema
LEGO Architecture
Ålder
16+ år
LEGO pris
1 430 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.