LEGO New York City 21028

Hylla New York City med den hr LEGO Architecture Skyline modellen!

lego 21028 new york city scaled
  • 598 Delar
  • LEGO Architecture Tema
  • 21028 SKU

Hylla New Yorks arkitektoniska mångfald med den här detaljerade LEGO klossmodellen. Samlingen LEGO Architecture Skyline innehåller modeller som kan visas upp hemma och i kontorsmiljöer och har utvecklats för alla som är intresserade av resor, arkitekturkultur, historia och design. Varje set är en skalenlig kopia av den verkliga byggnaden med verklighetstrogna färger. Setet innehåller Strykjärnshuset, …

Läs mer...

Priser LEGO New York City 21028

Proshop.se Proshop.se -38% 409 kr Se
LEGO.com LEGO.com -5% 630 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 795 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Architecture

Beskrivning LEGO New York City 21028

Hylla New Yorks arkitektoniska mångfald med den här detaljerade LEGO klossmodellen. Samlingen LEGO Architecture Skyline innehåller modeller som kan visas upp hemma och i kontorsmiljöer och har utvecklats för alla som är intresserade av resor, arkitekturkultur, historia och design. Varje set är en skalenlig kopia av den verkliga byggnaden med verklighetstrogna färger. Setet innehåller Strykjärnshuset, Chrysler Building, Empire State Building, One World Trade Center och Frihetsgudinnan, och en dekorativ namnskylt med texten ”New York City”.

  • LEGO modell av New Yorks skyline.

  • Innehåller Strykjärnshuset, Chrysler Building, Empire State Building, One World Trade Center och Frihetsgudinnan.
  • Det medföljande häftet innehåller information om varje byggnads formgivare, arkitektur och historia, liksom historiska fakta om New York och stadens arkitektur. (Endast på engelska. Fler språk kan laddas ner på LEGO.se/architecture. Fråga dina föräldrar eller vårdnadshavare om lov innan du går online.)
  • Byggplatta med 4 x 32 plattor och dekorativ New York-skylt.
  • Bygg världens vackraste städer med samlingen LEGO Architecture Skyline.
  • LEGO Architecture hyllar arkitekturens värld genom LEGO klossen och har utvecklats för alla som är intresserade av design, arkitektur och historia.
  • Modellen är 26 cm hög, 25 cm bred och 4 cm djup.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO New York City
SKU
21028
UPC
673419247160
Delar
598
Tema
LEGO Architecture
Ålder
12+ år
LEGO pris
660 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.